Звездите оказват почит на Уитни Хюстън!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Холивуд е известен със своята непредвидимост, лудост и сюрреализъм, но нищо не можеше да  подготви музикалната индустрия за преждевременната загуба на Уитни Хюстън. В навечерието на най-голямата музикална нощ и в нощта препълнена със звезди за предварителното парти на Клайв Дейвис по повод наградите Грами, новината за смъртта на Уитни остави почти всеки в недоумение и безмълвност.

Уитни Хюстън починала в навечерието на наградите Грами в Лос Анджелис. Тя трябвало да присъства на предварително парти в хотел „Бевърли Хилтън„, организирано от дългогодишния й наставник и изпълнителен директор на звукозаписната индустрия Клайв Дейвис в събота вечер (11.02.2012 г.).

Той продължил партито с едноминутно мълчание и казал на публиката, че е „лично опустошен от загубата на някой, който означава толкова много за него от толкова много години“.

Хотелът вече гъмжал от репортери и знаменитости, когато полицията получава спешното повикване от хотела в 15:43 местно време.

Полицията са били изпратени, но парамедици вече били в хотела, поради предстоящото парти, и се опитвали да я възкреси, но без успех. Тя е обявена за мъртва в 15:55.

Дубай Скърби в Памет на Уитни Хюстън!!!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар