Уви, жабата не станала принц!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Всяка от нас е изживяла сценария. Неприятно, но пък адски полезно. Защото тези супер кофти грешки ни навеждат на изводи, които си струва да не забравяме, ако искаме любовно щастие (а кой не го иска?!). Заповядай, няколко от въпросните поуки – с пожелание за прекрасен Свети Валентин и още по-прекрасни дни, месеци и години след 14-и, който не е единственият ден в календара, все пак!

„ЖИВЕЕХ В МОЙ ИЗМИСЛЕН СВЯТ.“

„Когато се запознахме с Анатоли, той ми каза в прав текст, че не иска да се обвързва. Аз тър­сех сериозна връзка и това не ми хареса, но привличането помеж­ду ни беше толкова сил­но, че реших да се пусна по течението. Виждахме се два пъти седмично и той винаги се държеше страхотно, прекарвахме си невероятно и мислех, че ще си промени мнени­ето и ще поиска нещо повече. На четвъртия месец го попитах дали не иска да се срещаме по-често, и той каза, че така ни е добре – ако не ми харесва, винаги мога да му кажа и да сложим точка. Бях много раз­строена, но реших да не го притискам, може би беше още твърде рано. Продължихме постарому, но аз си мислех, че всичко ще се нареди накрая: все пак той ме запозна с приятелите си, ходехме на ски уик­енди, посрещнахме заед­но Нова година. Въпре­ки че извън уговорени­те срещи той винаги се държеше така, сякаш е необвързан и не си дъл­жим нищо. Празнувахме една година в апарта­мента му и всичко отно­во беше супер. Докато танцувахме блус, леко подпийнали и в прекрас­но настроение, реших да повдигна въпроса, който вече ми тровеше живо­та: ,Добре, вече толко­ва време се виждаме… Така ли ще си я караме?“. Той спря танца, погледна ме в очите, мълча някол­ко секунди и каза: „Виж, аз ти го казах още в началото. Не знам защо не си го проумяла и защо продължаваш да си живе­еш в твой си свят. Аз не искам да се обвързвам.“ Бях пропиляла цяла една година, защото вместо да повярвам на факти­те, бях градила въздуш­ни кули от фантазии. Тръгнах си и той не ме потърси повече.“

— Буба, 28 г.

Виж още Слушах мнението на другите, а не собствените си чувства.”

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар