Промийте мазнините от тялото си с тази напитка!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Можете да ядете съставките на тази напитка поотделно, но съчетани те са много по-ефективни за отстраняване на излишните мазнини от организма ви.

Трябва да пиете по една чаша от 200 мл от тази напитка преди всяко хранене 3 пъти на ден в продължение на 10 дни и ще се чудите на резултатите.

Тази напитка съчетава пет вкусни съставки, които допринасят, всяка със своите уникални и мощни прочистващи свойства за изчистване на тялото ви от излишните мазнини. Водата е от съществено значение за филтриране на отпадъчните продукти и токсините от тялото. Мандарината позволява на тялото ви да преработва глюкозата по-ефективно, вместо да я превръща в мазнини. Грейпфрутът повишава метаболизма ви, а краставицата засища глада ви. И ментата помага на храносмилателния процес, позволявайки на тялото по-ефективно да премахва отпадъците.

Съставки

2 литра вода

1 грейпфрут, обелен

1 мандарина, обелена

½ краставица

2 супени лъжици пресни листа от мента или 1 с.л. сушени

Инструкции

Измийте добре грейпфрута, мандарината, краставицата и листата от мента. Нарежете ги и ги сложете във водата. Оставете да киснат 2 часа и пийте тази вода през целия ден. На другата сутрин направете нова порция. Всеки ден трябва да правите напитката, а не от предния ден, защото се получава ферментация. Заедно с пиенето, яжте и парченцата грейпфрут и мандарина. Краставицата и ментата можете да изхвърляте, ако не обичате да ги дъвчете. Но е желателно да изяждате всичко. Така ще имате и по-малко апетит за храненето, което следва.

Опитайте и ни пишете за резултатите!

 

Как грейпфрутът работи за вашата красота и здраве

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар