Упражнения за душата!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Няколко бързи спасителни трика, когато страда не тялото, а душата ти.

ПОТАНЦУВАЙ. Ако денят ти е скапан, усамоти се някъде и закърши снага в луд ритъм. В работно време пробвай в тоалетната – защо не, в „Али Макбийл“ се получаваше.

КЛЕКНИ ДЕСЕТ ПЪТИ. Не само за да превърнеш дупето си в камък – движението нагоре-надолу активира метаболизма и вдига настроението.

УСМИХВАЙ СЕ, ДОРИ ДА ТИ СЕ ПЛАЧЕ. Това е най-лесният начин да излъжеш мозъка си, че всичко е наред – той, горкият, не различава фалшивата усмивка от истинската.

ИЗПРАВИ СЕ. Психолозите твърдят, че когато седим с изпънат гръбнак, се чувстваме по-самоуверени, така че с това просто движение ще приповдигнеш и мислите.

ИЗПИЙ ЧАША ВОДА. Обезводняването ни прави летаргични, да не говорим че тялото ти може да сбърка жаждата с глад – затова все посягаш към бисквитите, не за друго.

ХАПНИ ЯГОДИ ИЛИ ЯДКИ. Бадемите смъкват напрежението, лешниците пропъждат депресията, а ягодите вдигат нивата на хормона на щастието – доказано е.

СЛОЖИ СИ ЧЕРВЕ­НО ЧЕРВИЛО. Така момен­тално ще прогониш сиви­те нюанси от деня си и ще надигнеш глава над монито­ра като на пружинка.

ПОФЛИРТУВАЙ. Дори да е с момчето, което носи обяда, или със системния администратор. Ако нямаш никого под ръка, фейсбук винаги е на един клик разстояние.

МИСЛИ НА БЪРЗИ ОБОРОТИ. Веднага ще се почувстваш по-добре, ако трескаво се замислиш за нещо хубаво, например за лудите нощи на морето.

МАСАЖИРАЙ БУЗИТЕ СИ – С ЛЕКИ КРЪГОВИ ДВИЖЕНИЯ С ДВА ПРЪСТА. Така ще стимулираш циркулацията на кръвта, пък и ще се сдобиеш с чаровен естествен руж.

КАЖИ НЕЩО ХУБАВО НА ХОРАТА ОКОЛО ТЕБкомплимент за нова прическа, похвала за добре свършена работа, каквото и да е. Позитивната енергия веднага ще ти се върне.

СПРИ С НЕГАТИВНИТЕ МИСЛИ. Те не са помогнали на никого. Точка.

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар