7 любовни сюжета пo пътя към ЕДИНСТВЕНИЯ

Вече и хлапетата знаят, че трябва да целунеш 5-6 жаби, преди да стигнеш до Принца. Виж обаче какво още има да ти мине през главата, преди да акостираш успешно в пристана на Истинската любов. P.S. Черната фаза „Цял живот чакам Принца, а се появяват само конете“ си е закономерна част от процеса.

Този виц знаеш ли го? В разгара на купона под звуците на Tiesto Пепеляшка премерила балетната пантофка – последен моден писък на лято 2011 (заедно с целия бял бански). И тя й залепнала като излята, без да се налага да използва обувалка и да се извинява за отекли крака заради висенето на бюро по 8 часа. При това положение тя се обърнала с триумфална усмивка към принца: „Станаха ми ЧехлитИ! Кога да запазвам места в „Дипломатическия“ за сватбата, скъпи?“ В отговор другата страна си тръснала от хаванската пура, без да бърза, дръпнала маниерно сериозна глътка уиски, огледала се самовлюбено в ключовете на мерцедеса си и отвърнала небрежно: „Ами то туй беше само полуфиналът, бейби. Сега ще мерим сутиен!“ Изводът? Даже ако си Пепеляшка, в днешно време ще ти е трудно на любовния фронт, какво остава за всички нас, останалите простосмъртни…

А сега малко по-сериозно. На нас, останалите простосмъртни, ни остава да натрупаме известно количество любовен опит, за да разпознаем и оценим Подходящия, когато се появи. Ето какво трябва да включва той – според признанията на най-обикновени жени като твоя и наша милост. (Пепеляшки не сме разпитвали, защото те виреят предимно в „салфетка“ клубовете, а ние – не.)

ЛЮБОВЕН ОПИТ №1
Отдаването на изкушението. Една видна Холивуд грандама твърдеше, че обича всичките си грешки в любовта. Към което Мими допълва, че задължително трябва да съгрешиш с мъж, към когото изпитваш умопомрачителна тръпка. Макар че в 99.9% от случаите си чупиш главата и страдаш, според нея в дълготраен аспект можеш само да спечелиш от това. Понеже така научаваш какво НЕ искаш.

НЕЙНАТА ИСТОРИЯ: Преди три години се хваща с един Аполон, на чието чело е изписано „Внимание, Завършен егоист!”. Момчето определено знае как да живее: фитнес, ски, заведения, екскурзии, гаджета. Половин година по-късно Мими открива, че й изневерява, по супер идиотски начин: бил забравил ДBE едноседмични ски карти в джоба на грейката си (след като се върнал от „командировка“), плюс есемеси в телефона си. Когато се окопитила от депресията, тя дала шанс на доброто момче и далеч не такава тръпка Емо, което й ходело по петите от години. И сега двамата си имат 7-месечна дъщеричка.

ЛЮБОВЕН ОПИТ №2
Подклаждането на химията. Сексуалната, много ясно. Според Диди е адски важно човек да опитва „неща, които да му завъртят главата и да го карат да се усмихва идиотски поне 24 часа след това, защото именно те правят така, че другият да не ти излиза от главата. И те пазят от кръшкане“.

НЕЙНАТА ИСТОРИЯ: По ирония на съдбата едно от календарчетата „по една секс поза за всеки ден от годината” е решило съдбата на 3-годишната и връзка. „Бях започнала да се чудя дали той наистина е Мъжът, понеже имах два случая, в които бях на милиметри да му изневеря. Това, че само мъжете се разсейват и демотивират при липсата на хубав секс, е абсолютна глупост.“

ЛЮБОВЕН ОПИТ №3
Преглъщането на горчивата истина. Всеки примира от удоволствие в началната фаза, когато другият го боготвори. Но това е фасулски лесно, казва Петя (29 г.) Според нея трудното идва точно в мига, в който романтичният облак се поразсее и гаджето ти започне да ти прави намеци, че си качила килограми, че си с широки пръсти, че зависиш от мнението на майка си, че има жени, които се стараят повече в домакинската работа и т.н.

НЕЙНАТА ИСТОРИЯ: Петя признава, че в миналото е прекъсвала доста връзки още в зародиш, „Защото мислех, че когато открие колко глупава, нерешителна и обикновена съм всъщност, гаджето ми ще ме зареже“. Така било до Петър, който не и позволил да избяга. Обяснил й, че няма съвършени хора, че перфекционизмът е вредно нещо и че ако човекът до нея не я обича такава, каквато е, не я заслужава. „Тази връзка ме научи на нещо много важно – твърди тя. – Не бива да си супер придирчив нито към другия, нито към себе си.“

от 4 до 7

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар