Ето с каква диета Лили Иванова поддържа фигурата си!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Една от тайните за красота на примата Лили Иванова е, че тя никога не изневерява на Луната. Още преди 20 години певицата се научила как може да се възползва от лунните фази, за да изглежда добре, и до днес не пренебрегва значението на лунния календар, пише „Уикенд“.

Лили стриктно спазвала пости по пълнолуние и приемала само топла вода, с която да се пречиства тялото й. Когато минело пълнолуние пък, правела всякакви разкрасителни процедури, за да опази кожата си здрава. Пак с Луната звездата се съветвала, когато искала косата й да расте здрава и гъста.

„Козметиците и фризьорите й отдавна са свикнали с този каприз и не се съмняват, че той много помага на Лили да изглежда така дори на нейната възраст. Дори го препоръчват на другите си клиенти, защото наистина lili ivanova1забелязват, че има значение в каква фаза е Луната за различното възстановяване на кожата и косата“, обясняват запознати с режима на примата.

Друг прийом на Лили Иванова от 30 години е всяка сутрин на гладно да пие чаша топла вода. Тя предварително преварява течността и я запарва в кана. Водата трябва да е гореща, все едно е за чай, само че без пакетчето билки вътре. Чашата с течността се изпивала на бавни глътки.

По този начин къпя вътрешните си органи, забързвам обмяната на веществата“, казвала Лили. Вечер преди лягане певицата пак имала странен ритуал. Тогава пък пиела по 1 чаша хладка вода с изцеден половин лимон.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар