Бирмата би шута на Преслава

Край на щастливата приказка, милионерът Бирмата заряза чалга дивата Преслава, връзката им ce изчерпала

Бирмата и Преслава бяха щастливи две години, в който Преслава се е чувствала най-сигурна и обичана във връзката си, от другата страна нещата са били точно в противоположната посока. Раздялата била инициирана от Бирмата, който вече се бил наситил на приятелка си и пожелал двамата да си дадат временна почивка, писа в. „Всеки ден“.
Преслава се е изнесла от дома, на пернишкия милионер, в който тя прекара последната година. Преслава собственоръчно изнесла голяма част от дрехите и козметиката си, като идните дни обаче отново щяла да напълни багажника на колата си с останалите си вещи. Изпълнителката е хвърлила котва в пловдивския си дом, който тя закупи през 2010 година.

Бирмата и Преслава

Преслаба отново е сама

Преди месеци брюнетката призна, че й е било изключително трудно да се изнесе да живее в семейството на приятеля си, вместо той да отиде при нея. Съвместното съжителство с Бирмата обаче роди и друга любов – тази между снаха и свекърва. Певицата стана изключително близка с майката на любимия си Лидия Станоева – Скалата. Запознати разказват, че въпреки разлъката бившата свекърва на Преслава все още я търсела, за да поддържат двете контакт. Властната майка нееднократно бе заявявала пред приятели, че брюнетката е добра жена и напълно подходяща за сина й.
Зарязаната Преслава е убедена, че възлюбеният й е забърсал някоя млада любовница, която му е завъртяла главата и заради това тя е останала на втори план. Певицата била истински наранена, тъй като чувствата й към Бирмата били сериозни и тя крояла планово да свие гнездо именно с него.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар