Министърът на културата Петър Стоянович зарязва половинката си заради сексапилната актриса

Петър Стоянович в афера с актрисата и тв водеща Гергана Стоянова

 ministar na kulturata i liubovnica

Грандиозен пикантен скандал разтърсва отиващото си правителство. Един от министрите в кабинета – културният Петър Стоянович, е пред раздяла с половинката си Мария Дивизиева заради афера с друга жена.

Ако се вярва на все по-упоритите слу­хове, Стоянович от няколко месеца има интимни отношения с главния секретар на министерството – сексапилната актриса и тв водеща Гергана Стоя­нова. Дамата е позната на зрителите като водеща на отдавна спряното предаване за култура по Би Ти Ви „Иначе“, а доскоро бе лице на шоуто „Усе­щане за жена“ по ТВ7, където обаче бе сменена от Катето Евро.

Divizieva-StoyanovichСитуацията с връзката на Гергана Стоянова с Петър Стоянович е ocoбено напрегната, тъй като министърът от години жи­вее на семейни начала с началника на кабине­та на Пламен Орешарски – Мария Дивизиева. Нещо повече – миналото лято тя му роди син! Бук­вално месеци след като Дивизиева направила баща Петър Стоянович той започнал афера със служителката си Гергана Стоянова, потресени са в арт съсловието.

Това не е тайназа никого в културните среди. Министърът безцеремонно афишира отношенията си с нея. Двамата ходят навсякъде по света, дори избухна скандал с едно тяхно посещение до Мос­ква, понеже решиха да пътуват не със самолет, както е по протокол, а с автомобил! Искали да се любуват на хубавите глед­ки. И така, тръгнаха си двамата на пътешествие като семейство„, обясня­ват втрещени служители на културното ведомство.

Гергана пък се държала като „госпожа министершата“ и дори на официални сре­щи наричала Стоянович с любовното „Пепи“. Естествено, слуховете за извънбрачната афера на Стоянович достигна­ли и до половинката му Мария Дивизиева, твър­дят източници на „Всеки ден“. Тя се опитала да на­прави скандал на мъжа си, още повече че имат малко бебе. Стоянович обаче отвърнал, че това е „примитивна ревност“ и не й отива да прави сцени „като някоя перач­ка„. Заклел се, че няма нищо вярно в слуховете. Той обаче все по-рядко се прибирал у дома си и отказвал да се занимава с детето, тъй като бил ми­нистър и имал да решава сложни въпроси.

Горката Мария! Той направо я съсипа. Вместо да е до нея в този труден период, след като й повдигнаха обвинение, Пе­тър се е отдал на любовни страсти„, коментират по коридорите на властта. И намекват, че всъщност Стоянович е министър на културата благодарение на жена си. Именнотя е близка приятелка от години на Пламен Орешарскии уредила поста му при съставянето на кабинета миналото лято.

Особено потресена от изневярата била и майка­та на Петър Стоянович – актрисата Ани Бакалова. Тя много харесвала снаха си Мария и ненавиждала любовницата на сина си. Бакалова се опитала да поговори с наследника си по въпроса, но явно също не е успяла да му влее акъл.

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

1 коментар

Добавете коментар