6 важни причини, поради които трябва да се чувствате горда, че сте жена

Гордеете ли се, че сте жена? Ако не – ще се почувствате по-щастлива, като прочетете тази статия!

Да бъдете дама има отличителни предимства, които са важни преди всичко за самите вас.

1. По-състрадателни

Жените по природа са по-състрадателни, симпатични и мили. С жена винаги можете да споделите болката си и ще срещнете разбиране и помощ.

2. Емоционално силни

Жените са емоционално по-силни в сравнение с мъжете. От най-ранна възраст те се сблъскват с няколко вида затруднения, които ги правят силни. Тази способност им дава силата да се изправят пред всякакъв вид предизвикателства.

3. Жената е като феникс

Жените са много чувствителни и лесно се разочароват или нараняват. Но те имат уникалната способност да „възкръсват от пепелта” точно като феникс. Жената бързо възвръща вярата в себе си и успява да излезе от всяка ситуация по-силна!

4. Способна да ражда

Жените имат неповторимата благословия да дават живот на друго същество. За това същество те се грижат най-много, правят най-много жертви, обичат го най-много, дават му най-много и най-много му прощават.

5. Незаменим партньор за мъжа

Въпреки че светът се ръководи от мъжете, жената е тази, без която те нищо не могат да постигнат. Жената може да направи от един мъж съпруг и баща и да му даде самочувствие, за да се справя с работата си.

6. Състояние да играе различни роли

Жените имат много различни роли и за разлика от мъжете, тези роли не са просто запазването с работата или длъжността. Всяка от тях има душа и е важна по свой собствен начин.

Бъдете горда, че сте жена, защото имате много причини за това.

 

Супер его

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар