Той съсипа живота ми из основи!

Здравейте, бих искала да споделя своята лична драма, за да помогна с горчивия си опит и да предпазя други невинни момичета

Бях прелъстена по коварен начин, като връзката ми през цялото време е била пълен театър. Бях заблуждавана, че ме обича безрезервно само и само за да се оженим. Това е целял, за да се докопа до състоянието ми. След като минахме под венчилото този мерзавец се превърна в истинско животно, без всякакви чувства и показа истинското си лице, което така актьорски е прикривал. От романтичният и галантен мъж, каквато роля играеше в началото на връзката ни, нямаше и помен след сватбата.

съсипана

Той съсипа живота ми из основи!

Започна да ме обижда, да ме псува, без да съм направила каквото и да е било, а капакът на всичко бе, когато започна и да ми посяга. Прибираше се пиян като свиня, след като явно се разбираше, че ми изневерява, а след това ме изкарваше виновна за всичко и щом възразявах срещу тази несправедливост, той ми се нахвърляше.

Два месеца по-късно, след най-важния ден в живота на една жена, както се предполага, аз бях съсипана. Не издържах на всичко това и се свързах с адвоката ми, за да се разведем. Предпочитах да загубя половината си състояние, вместо да живея под един покрив с този изрод.

Моят съвет към всички дами е да поживеят известно време с мъжа, с когато мислят да прекарат остатъка от живота си и да не се подлъгват веднага от актьорската игра в началния момент, когато този тип гадини свалят и звезди, а в действителност са мръсни, подли и лицемерни същества, възползващи се само от Вас. Подложете ги на изпитание, за да докажат любовта си и едва тогава им дарете ключа за сърцето си!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар