Красива за празника!

Декември е! Остават броени часове до фирменото парти… Ето най-успешните ходове, които ще те превърнат в звездата на вечерта.

ЛИЦЕ

Безиглената мезотерапия Intraceuticals е сред любимите про­цедури на Е8а Лонгория, Мадона и Наоми Кембъл. Тя използва кис­лородна струя под налягане вмес­то игла, която приятно масажира кожата на лицето, очите и шия­та и подпомага проникването на серума от 95% чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Терапията се прилага 1 или 2 пъти в годината (курс от 6 процеду­ри през 7-10 дни), както и едно­кратно – за експресно освежава­не на кожата преди важно съби­тие или публична изява. Цената на едно посещение е 149 лв., а за пълния курс процедури, заедно с три продукта за домашна употре­ба, ще получиш специална пакетна цена. Повече информация на www.jewelskin-clinic.com и тел. 0884070748

КОД УСМИВКА

Дори да нямаш перфектен грим или прическа, нищо не може да спре широката ти празнична усмив­ка, ако имаш красиви бели зъби. Попитай стоматолога си за нови­те избелващи системи със сили- конови шини и активен гел, кой­то за радост не предизвиква болез­нена чувствителност. Поставят се вечер, а на сутринта се махат. Ако не желаеш подобно интензив­но избелване, можеш да подобриш вида на усмивката с избелващи пас­ти за зъби, които се използват ежедневно или два пъти седмично. Не пропускай и жабуркането с осве­жаваща вода за уста, което ще ти помогне да скъсиш значително дис­танцията със събеседника по маса.

ТЯЛО

Новата ти малка коктейлна рокля очаква своята блестяща премиера? Преди да й дадеш шанс за изява, се погрижи добре за всяка част от тялото, която ще бъде на показ. Вземи топла ароматна вана за 15 минути, изтъркай гърба с четка за тяло или лента от сезал, крака­та и ръцете ексфолирай с натурал­ни соли, отмий и вземи контрас­тен душ. Попий влагата и втрий интензивно хидратиращ лосион или богат крем за тяло.

КОСА

Ти си умно момиче и сме сигурни, че знаеш как да оптимизираш всяка открадната минута. Ние само те подсещаме, че можеш да се епилираш или оформиш веждите, дока­то чакаш подхранващата маска за коса да подейства, а през времето, в което терморолките напомп­ват кичурите, можеш спокойно да се заемеш с грима.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар