3 добрини, които можеш да направиш през коледните празници

  1. Избери картичка от каталога на фондация „И аз мога“. Така ще помогнеш за създаването на център за децата с аутизъм, които в България вече са над 16 000. Подробности ще откриеш на сайта wvwv.icantoo.eu. А ако нямаш нужда от картичка, можеш да дариш стойността (1.20 лв.), като изпратиш есемес на 1415.
  2. Стани доброволец. Избери своята кауза и начин да помогнеш на volunteer-bg.org. Вариантите са много и със сигурност ще се намери нещо, което пасва на уменията и настройката ти. Можеш да доброволстваш и в приюта за бездомни котки и кучета в Богров. Всяко едно животно там има нужда не само от храна и дом, но и от любов и внимание.
  3. Купи елха в саксия. Недей да стимулираш изсичането на горите, като си вземеш отрязано дърво. Избери живо, а напролет го засади на вилата, в градинката пред блока или в близкия парк. Избери какви са последиците от изсичането на горските масиви на map.gorichka.bg.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар