5 неща, с които да се занимаваш, докато чакаш лакът ти да изсъхне

  1. БЪДИ ХАЙ-ТЕК.

Електронни рийдъри като Kindle, iPad и който и да е таблет ти позво­ляват да наваксаш с цяла глава от актуалното си четиво с минимален риск от одраскване, защото нямат редове от малки, неудобно поставени клавиши.

  1. НАОСТРИ УШИ.

Преди нача­лото на маникюра си подбе­ри хубав релаксиращ плейлист, после само се облегни и лекичко натисни плей. Музикотерапия! Ако това те отегчава, свали си аудиокнига или любопитен подкаст като Stuff You Missed in History Class.

  1. МЕДИТИРАЙ.

Седни c изпра­вен гръбнак, положи внимател­но ръце на коленете си с дла­ните нагоре, затвори очи и се концентрирай върху дишане­то си. Вдишвай дълбоко, задър­жай, издишвай докрай, задържай и се остави на ритъма на тяло­то си. Преди да започнеш обаче, избери си място за седене, въз­можно най-отдалечено от изпа­ренията на лакове и лакочисти­тели в салона.

  1. ТОНИЗИРАЙ СЕ.

Докато седиш с безпомощно разперени пръсти, можеш да се посветиш на лесни упражнения за стяга­не на задните части и тазова­та мускулатура – добре познати­те ти упражнения Кегел и простички стягания и отпускания на дупето.

  1. ОПИТАЙ НЯКОЙ ОТ ЛЕКИ­ТЕ ТОЧКОВИ МАСАЖИ, КОИТО ТИ ПРЕДЛАГАМЕ ТУК…

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар