„Скъпа, аз френска любов не правя!“

Или „Всъщност съм бисексуален.“ Или „Спал съм с 600 жени, плюс-минус 10.“ Или „Честно да ти кажа, друго си е, като пусна на автопилот…“ Както всичко в спалнята ви беше цветя и рози, или поне ти така си мислеше, шляп, той изневиделица ти заби секспризнание, което те хвърли в шах. Значи сте несъвместими и всичко е изгубено?! Нищо подобно! За повече подробности продължи да четеш.

Може да изядеш една торба сол с някого и пак да не го позна­ваш перфектно. Случва се. А може и да спиш с някого цяла вечност и една сутрин, докато блажено се изтягате 6 леглото, ослушвай­ки се за л1обимото „фиууууу“ на кафеварката, той да се облегне на лакът, да те погледне с оня нежен поглед, който те кара да свалиш гарда, и да изтър­си: „От доста време се каня да ти кажа нещо за мен, което не знаеш. Аз… абе, бисексуален съм“. Както вече стана дума, случва се. Въпросът е, ако се случи на теб, какво правиш? Защото на теория всички сме адски широко сек­суално скроени. Но на практика всички си има­ме един хоризонт на еротично очакване, чието прекрачване ни е доста некомфортно. Нормално е да обичаме спонтанните сексжестове на люби­мия мъж. Начина, по който се приближава на пръ­сти зад гърба ни и ни прегръща, докато си решим косата. Начина, по който ни събужда през нощта за порция секс. Или начина, по който изненадва­що ни притегля върху себе си, докато минаваме покрай него. Но тази спонтанност е нещо, което очакваме и можем да предвидим. За разли­ка от непредвидимите сексоткровения, кои­то са в състояние да ни хванат по бели гащи (че даже и без тях) и да ни нокаутират. Случвало ли ти се е? Без паника! Нашият експертен гайд ще ти помогне да изчис­тиш в тъч всяка къса секстопка, запратена в твоето поле.

„Спал съм с милион жени“

Разбира се, винаги има вариант да преувелича­ва бройката си, защото иска да се изфука (факт е, че повечето мъже го правят.). Ако обаче е работил като спаси­тел няколко лета напри­мер, какъвто е случаят с гаджето на Вяра (25 г.), най-вероятно призна­нието му си е чистата истина. И ти имаш пъл­ното право да се зачу­диш дали нещата помеж­ду ви са по-специални, тъй като този мъж оче­видно не избира особено и е свалил секслетвата твърде ниско. „Питах се дали не съм просто поредната чертичка на таблата на леглото му – нещо, което винаги ми е било суперомразно“, признава Вяра. КЪДЕ Е КЛЮЧЪТ ОТ БАРАКАТА

Нека пов­торим – за милион-двеста-шейсет-и-осми път поне! – че мнозинство­то от мъжете могат да правят секс и на спор­тен принцип (което не значи, че са неспособ­ни да влагат чувства и това е единствената им цел). Така че, колко­то и да ти е неловко, е адски важно за собстве­ното ти душевно спо­койствие да му зада­деш въпросите, които те тормозят: „Прак­тикувал си секс за по една нощ с много жени, защото ти харесва, или защото просто си имал възможност на тоя етап от живота си да я караш така?“ и „С как­во са по-различни неща­та при нас?“ Ако той наистина те харесва, отговорите, които ти даде, ще те накарат да се почувстваш добре. Колкото и клишира- но да звучи, някои мъже наистина все още не са намерили правилната за тях жена, а други прос­то смятат, че им тряб­ва време да се наиграят, преди да се установят. Нищо лошо в това. След като ти опове­стят обаче, че смятат да се установят с теб, както е станало с Вяра (младежът дори й казал, че това е последното му лято като спаси­тел!), на теб ти оста­ва да направиш едно- единствено нещо. Да престанеш да се опит­ваш да си представяш какви са били всички­те му бивши любовни­ци и да се питаш дали си по-добра от тях. Защо­то това е все едно да се опиташ да си предста­виш вкуса на всичките ястия, които е опит­вал, преди да те срещне, и да се напъваш да срав­ниш своите кулинарни умения с тези на някой друг, от чиито гозби­те дори не си вкусвала. Просто се наслади на онова, което имате два­мата, защото в край­на сметка само то е от значение.

„Аз френска любов не правя!“

Все едно да си поръчаш крем карамел и той да се окаже без яйца. Или да пиеш безалкохолна бира. Естествено, че ще се почувстваш измамена. И дори и да изконсуми­раш въпросното нещо, пак ще ти остане един такъв… чоглав вкус в душата. „В началото си мислех, че просто неща­та се случват твър­де вихрено и бързо и не остава време за това – обяснява Мими (27 г.). – Но една вечер се опитах да му намекна какво ми се ще, като му наведох главата надолу и… нищо не постигнах! Попитах го какъв е проблемът и той каза, че не прави такива неща! Останах като гръмната и не зна­ех какво да кажа.“

КЪДЕ Е КЛЮЧЪТ ОТ БАРАКАТА

Непри­ятно, но факт: на тоя свят има хора, които не практикуват френ­ска любов. И от двата пола. И за това има куп причини: от схващане на ченето до хигиенич­ни съображения и непри­язън. Разбира се, ако ста­ва дума за чисто тех­нически проблем като схванато чене напри­мер, решението е лесно и то гласи: „ръчна сти­мулация или вибратор“. Ако проблемът обаче е психически: той прос­то не обича да го прави – категорично! – ще ти се наложи да го преглът­неш. Защото я се поста­ви на негово място, на теб ще ти е приятно ли някой да ти нати­ска целенасочено глава­та в посока, която оче­видно не ти е по душа? Видя ли? В този случай ще се наложи да му обяс­ниш, че тъй като липс­ва безспорно любима твоя част от еротич­ната програма, която ти помага безотказно да стигнеш връхна точка, ще се наложи да положи повече усилия, за да ти я осигури по други обход­ни пътища.

*** СКЪПА МОЯ,

дали ще имаш нещо против да ти облека сутиена?“ Чу ли, че японска компания изобретила нов метод за справяне със стреса в ежедневието – сутиен за мъже! Така че любовта на силния пол към женското бельо очевидно вече не влиза в раздел „фетиш“, а в „антистрес терапия“ :)

„А, ти тук ли си била?“

Просто казано, младе­жът се радва на тайна среща с Госпожица длан и петте й дъщери, дока­то ти тихо и кротко си спиш до него. Леко смахнато? Може да се каже. Силно обидно? О, да, и още как! „Когато го открих случайно, се депресирах сериозно – раз­казва Нели (26 г.). – Реших, че вече не ме иска как­то преди. Иначе защо да го прави, когато съм на разположение?“

КЪДЕ Е КЛЮЧЪТ ОТ БАРАКАТА

Логиката на Нели изглежда желяз­на и няма жена, която не би я разбрала. Но как­то е известно, мъже­те си имат своя логика, която няма нищо общо с нашата. И в поле­то на секса. „Абе за нас сексът е като страхот­на партия мач – опит­ва се да обясни Сашо (32 г.). – Изисква мобили­зация, екипна игра, май­сторски умения и раз­бира се, финално попа­дение, което да предиз­вика радост у играчи­те. Докато мастурба­цията е друга работа – не се налагат никак­ви напъни, няма нужда да се съобразяваш с още някого, никой не те оце­нява и купонът може да приключи скорост­но. Е, финалният резул­тат е различен. Прос­то е различно усещане. Но и най-добрият секс на света не е в състоя­ние да откаже един мъж от мастурбацията. А и защо да го прави? Това не е изневяра или нещо подобно.“ Звучи логич­но, нали? Ако продължа­ва да ти е неприятно и толкоз, то постави гра­ници като Нели. „Казах му, че ако иска да го пра­ви, докато е у нас, тряб­ва в някакъв момент да ме присъедини към купо­на. Ако ли не, да си го върши само у тях.“

Аз съм бисексуа­лен“

Достатъчно натоварващо е, че в ерата на сексуалната разкрепостеност трябва да пазиш любимото си същество от всяка жена на километър разстояние околовръст. А ето че сега се налага да го ревнуваш и от мъжете?! Да не говорим, че след признанието му всеки уикенд за риба „по мъжки“ и всяка сбирка „да гледаме мача и да пием бири“ в твоите очи вече няма да са същите. „На всичкото отгоре във фитнеса се сдуши с някакъв и са като дупе и гащи. Направо ме изкарва от нерви, без изобщо да го познавам“, признава Камелия (23 г.).

КЪДЕ Е КЛЮЧЪТ ОТ БАРАКАТА

Ами отго­вори си абсолютно честно дали проблемът всъщност не е в негово­то признание, а по-скоро в твоята несигур­ност за силата на чув­ствата му. Ако е така – никой няма гаранция за това, бил той и хетеро­сексуален. Аз лично не вярвам в поговорката „То отведнъж се става гей“. Както и в предразсъдъка, че сексът между две жени е нещо суперготино, докато между двама мъже – уууужас (тройката с двама мъже включва… двама мъже, или се лъжа?). Пак повтарям, това си е моята гледна точка. Просто огромна част от нас искат да експериментират, за да са наясно със собствената си сексуалност. И докато ние, хетеросексуалните, се сприятеляваме с хора от нашия пол и ги обичаме асексуално, то бисексуалните ги обикват и плътски. Едно е сигурно: ако този мъж е избрал теб и иска да бъде сто процента откровен (което включва и въпросното признание), това може само да те радва. Защото можеш да му имаш доверие, което в наши дни вече не се среща често – и във връзките между хетеросексуални.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар