Специални магнитни ефекти за твоите нокти

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Трудно е да се устои на есенно-зимните металикови лакове, които са като магнит за погледите.

Ние сме фенове на рисуването върху ноктите, но най-новите приспособления за магнитен маникюр на Nails Inc. (www№ilsinc.com) определено изглеждат забавно. Тези атрактивни лакове се продават в комплект с магнит, който съз­дава тъмни вълни върху основ­ния цвят. Ето как се случва всичко:

Металиковите цветове (златно, сиво и лилаво) съдържат железни пудрени частици и когато приближиш и задържиш магнита над току-що лакирания нокът за 30 секунди, той си взаимодейства с желязната пудра в състава на лака, преподрежда я и така рисува интересни вълнички. За да бъде резултатът най-добър, оцвети един нокът, пъхни го под магнита и когато е готов, премини нататък. С две думи прави нокът по нокът, а накрая запечатай всички с топлак. Подобни са лаковете Magnetic на SNB (www.starnails.bg) и Nail Art Magnetics на (Essence (www.essence.eu/ bg), които вече се продават и у нас.

Ето и още идеи за водещите тенденции за маникюр през актуалния зимен сезон…

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар