Джесика Алба – земният ангел…

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Актрисата с изпепеляващ сексапил има свои строги правила за голотата и любовните сцени. Освен това в реалния живот тя всъщност е доста консервативна. Джесика Алба разкрива какво я е изградило като личност и защо на 30 години мечтае за роли, в които няма да е по бански…

Тялото на Джесика Алба е све­товноизвестно. През последни­те 10 години всички възможни мъжки списания се изредиха да я провъзгласяват за една от най- сексапилните жени на планета­та. А откривателят й за киното, режисьорът Джеймс Камерън, я нарича „генетично разрабо­теното супермомиче на бъдещето“, още кога­то е 17-годишна. Около физиката на Джесика се завъртат сиенариите на няколко филма (сети се за „Опасно синьо“). Услужливи потребители на YouTube пък са премонтирали основно поне едно друго филмово произведение, за да улеснят феновете, които искат да се насладят на прелестите й отново и отново. Или казано по-простичко, 30-секундното клипче от „Чък за късмет“, в кое­то актрисата се измъква от гащичките си, е гле­дано повече от 1 млн. пъти. Но Джесика предпочита да не концентрира уси­лията си в полза на тези свои почитатели. Пре­ди време тя беше ужасена от статиите за азиатка, която решила да си върне вниманието на бившето си гадже, като си направи пластична операция, за да прилича повече… на Джесика Алба. „Това беше толкова абсурдно, защото външният вид е преходен, така или иначе. А когато си във връзка, той може да е фактор само през първите две години. След това престава да ти пука дали си физически привлекателен за другия човек – ако продължавате да се побърквате взаимно, всичко друго няма значение.“

Този следобед в Ел Ей Джесика далеч не се чув­ства като зашеметяваща красавииа. Тя е изморе­на и всичко я боли. Облечена е в широки дрехи – дънки с кройка шалвар, бяла риза и дълга жилет­ка. Причината е, че все още се възстановява от раждането на втората си дъщеричка Хейвън през август. Признава, че дори по време на бре­менността не й било спестено оценяването по физически признак. „Пиарката ми ме караше да си „размахвам“ коремчето. Казваше ми, че не мога просто да ходя до супермаркета, трябва гор­до да показвам майчинските си извивки. Пред­ставяш ли си? Аз съм бременна, ясно е като бял ден, че коремът ми е издут, не че го „размахвам“, просто отивам от магазина до паркинга.“ На екрана на Джесика й се налага „да се размах­ва“ – танцът й като стриптийзьорката от „Град на греха“ е класически пример за препокрива­не с този глагол, – но в истинския си живот тя е доста по-консервативна, отколкото филми­те й подсказват. И често й е трудно да преглъ­ща с чувство за хумор начина, по който мнозин­ството хора я възприемат. Тя никога не се снима без дрехи и настоява, че има огромна разлика меж­ду това да си по бански (който в крайна смет­ка е ежедневно облекло за много от жителите на родната й Калифорния) и чисто гола, както май­ка те е родила. „Не че и с бански се чувствам ком­фортно на снимки, но все пак да си със скрити гениталии, определено не е същото, като да си с открити гениталии“, категорична е актриса­та. След като Playboy сложи на корицата си ней­на рекламна фотография от „Опасно синьо“, без съгласието на Джесика, тя заплаши, че ще ги съди. В крайна сметка ХЬ Хефнър се извини и напра­ви дарение за две благотворителни каузи, които Джесика подкрепя.

От малка тя е решена да стане актриса и като тийнейджърка играе в няколко телевизионни проекта. „Беше още по-хубаво от това да се обличаш в дрехите на мама. Можех направо да се правя, че съм друг човек – просто супер! Като дете живеех в собствен свят, непрекъснато си фантазирах и изведнъж стана така, че започнаха да ми плащат за това – истинска сбъдната меч­та!“ На 20-ия си рожден ден Джесика се сгодява за актьора Майкъл Уедърли. Една година по-късно се разделят. „Той беше първото ми истинско гадже – казва Джесика. – В моето семейство е така – ако се влюбиш, се жениш. Не знаех, че има и друг начин.“ В крайна сметка Джесика сключва брак с настоящия си съпруг Кеш Уорън, когато е на 27. Тя споделя, че чак след раждането на първата си дъщеря е започнала да разбира и да оценява своя­та сексуалност. „Преди това доста се притесня­вах. Но когато станах майка, осъзнах колко неве­роятно и удивително е да си жена и да можеш да създаваш живот. Има си причина защо опре­делени части от женското тяло са атрактив­ни – защото са свързани с възпроизводството! А не за да продават разни продукти от билбордовете, списанията и телевизията.“ След първата бременност тя полага доста усилия, за да влезе отново във форма. И успява – но само донякъде. „Никога няма да мога да се върна на старите си килограми. Просто тялото ми вече е различно. Дънките се закопчават по друг начин, дрехите стоят по друг начин. Освен ако не си Жизел.“ По повод на 30-ия си рожден ден тази пролет актрисата казва: „Искаше ми се да направя щуро парти и да купонясвам като рок звезда, но бях бременна, така че ще си го оставя за следващата година.“ Иначе тя не се притеснява от отмина­лия юбилей. И с нетърпение очаква предложения за нови роли, които евентуално няма да включ­ват носене на бански.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Джесика Алба…

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар