Стил „Омбре” и на устните!

Преливането на цветовете от по-тъмни към по-светли тонове в близки нюанси се оказа много интересен стил не само за косата.

Омбрето за устни можете да получите по много начини, например, ако искате да използвате червено червило, след него сложете оранжев цвят и накрая използвайте тъмно кафяво червило, за да слеете двете.

Не забравяйте, че да бъдете себе си означава да правите това, което ви харесва. Опитайте нова мода и нови стилове и не слушайте всеки, който ви казва, че изглежда странно. Бъдете креативни и не забравяйте да си носите усмивката, след като се уверите, че нямате червило върху зъбите си – тогава вие определено ще сте готова да се усмихнете

За направата на Омбре стил върху устните можете да използвате всеки цвят червило. Единственото, което трябва да направите е да подберете тоновете в една гама – най-светло, средно и тъмно лилаво, например. Започнете с нанасянето на най-тъмния тон отгоре на устните, сложете по средата следващия тон и най-отдолу – най-светлия.

Можете да използвате и някои цветове, които имат близки нюанси, като червено, оранжево и кафяво (както споменахме по-горе). Направете комбинация, която да носи хубаво докосване към цветовете на дрехите, които ще облечете.

С цветовете можете да играете по всякакъв начин, който съответства на това какво излъчване искате да придадете на устните си. Ако искате да бъде ярко, използвайте ярко червено червило, а ако искате поставете много тъмно червено червило и го съчетайте с тъмно кафяво и черно – наистина много забележителна комбинация за Омбре.

Не забравяйте да се забавлявате, да бъдете креативни и не се страхувайте да опитате нови неща, да влагате творчески подход към оформянето на устните си и най-важното – усмивката! Нищо не е по-красиво от една свежа усмивка!

 

 

Как да лекуваме напуканите устни от вътре навън?

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар