Най-купуваните парфюми за 2013 г!

Вижте кои са парфюмите, които се купуват най-много от изисканите и стилни дами, разполагащи с неограничени средства.

Eternity – Calvin Klein

Вечността от Калвин Клайн е просто най-добрият! Той е истински парфюм, най-концентрираният от всички. 

Калвин Клайн има няколко парфюми и трябва да опитате всички, за да се убедите че Eternity е номер 1. Той е зелен цветен тип с ароматни и пикантни акценти, които просто ви грабват! Малко от аромата на цитрусови плодове и на някои теменужки, както и любимата момина сълза с нотка на карамфил. Получава се не много пикантен и лек аромат. Долавят се ефирни нотки на мускус и сандалово дърво в топлите му тонове. Цитрусовият аромат се улавя най-бързо, тъй като той е върховата нотка, а накрая остава усещането за лек мускус. Парфюмът е силен за ежедневно ползване, но е перфектен за вечер в изискана обстановка. Между другото, Калвин Клайн го е замислил като посвещение на неговата съпруга. Романтично, нали? При това този парфюм е устоял и изпитанията на времето, защото е представен за първи път през 1988 година.

Pure Poison – Dior

В света на ароматите, Pure Poison е широко известен като парфюм за през нощта. Неговият неустоим аромат винаги ще успее да привлече всеки към този, който го носи. Така че никога не забравяйте да носите това най-съблазнително ухание на вечерни партита. Dior предлага широка гама от парфюми с уникален аромат, които също трябва да опитате.

Shi – Alfred Sung

Той е проектиран специално, за да отговаря на всяко романтично събитие. Тъй като разполага с всички женски фактори, този аромат прави жените неустоими, а мъжете ще накара да се влюбят във вас.  Той съдържа всички женствени елементи и по този начин има силна и неконтролируема миризма. Марката празнува своята 27-ма годишнина през 2013 година.

Gucci – Gucci

Това е единствения най-продаван парфюм за дамите през предходната година, на който цената се задържа не много висока и всеки може да си го позволи. Гучи е емблема за стил и мода и всяка жена, която иска да демонстрира своята изящност трябва да има този парфюм със сигурност.

 

Лечебните ползи от българската маслодайна роза са много!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар