Очната линия е задължителна през този сезон

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Опушен грим под долните мигли на очите

 

очна линия

Водещата тенденция за този сезон включва размяна на ролите в грима. Обикновено опушеният грим се прави върху горните клепачи на очите, докато долните остават по-приглушени. Този сезон обаче ще се заложи на по-силно изразен и опушен грим в долната част на клепачите, а горната ще остане по-чиста. Това е любима тенденция на много световни гримьори, тя е по-страстна и придава загадъчен поглед. Като завършек може да се нанесе лека очна линия за придаване на драматизъм в погледа.

Стилна очна линия

Очната линия се завръща с пълна сила. Сега тя ще бъде силно изразена, но немного издължена в краищата. Също както косата тя може да бъде в стил „Омбре“, което означава, че черната линия ще изсветлява към края. Това е нов метод и ефект, който се получава чрез туширане.

Медни клепачи

Напоследък често виждаме оранжеви или червени тонове в сенките за очи. Това е стихията, която се задава този сезон. Медните нюанси ще са тенденция в много отношения. Те са подходящи за всеки цвят на очите и са достатъчно меки, за да се използват в ежедневието. Може да си поиграете с матови нюанси, но моят личен фаворит за сенки този сезон е блестящо медно, израз на богатство и романтика.

Матови устни

За разлика от отиващото си лято тази есен ще ни предложи красиви матови устни с плодови цветове на череша, малина и боровинка. Най-актуалният цвят ще бъде боровинков във всичките му нюанси, с който моделите на най-големите модни марки вече блестят на подиума. Този цвят влиза в чудесна комбинация с опушения грим, пише списание „За жената“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар