Как да изберем правилната спирала?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Кой не мечтае за намирането на такива спирала, която ще удължава, придава обем и извива миглите в едно и също време и освен това няма да се разтече ако пророните някоя сълза?!

И това е точно така! Рекламите ни заливат, козметичните магазини са пълни с различни видове спирали, но ние много често не сме толкова удовлетворени от резултатите. Понякога дори получаваме алергии от новата спирала, понякога ефектът се оказва прекалено краткотраен… и т.н.

Но как да се угоди на днешната жена? Нека намери решението…

Наръчниците за грим са пълни със съвети с техника за гримиране, но се опитайте да намерите информация за спиралите и ще видите, колко малко внимание се отделя на този много важен детайл от грима. В същото време ролята на спиралата е трудно да се надценява, както знаете, истинска жена може да очарова човек само с един поглед.

Може ли да си представите очарователен поглед, без дълги и извити мигли? Не, никой не може да мине без тях … Каква жалка гледка!

За да се разбере точно какъв вид спирала ще ви пасне напълно,първо е необходимо да разберете какви миглите имате:
Къси и тънки мигли. – Спирала за удължаване и обем, съдържащи удължаващи частици, с тънка четка и рядък косъм.
Дълги, но тънки и редки мигли. – Спирала за обем със спираловидна и рядка четчица, извиваща спирала.
Къси, но дебели мигли. – Спирала за удължаване с дебела четка.
Дълги и гъсти мигли. – Извиваща спирала, но в действителност наистина ли ви трябва спирала? ;)
Сълзящи очи. – Водоустойчива спирала или специални водоустойчиви покрития за спирала.
Чувствителни очи. – Спирала за чувствителни очи с малка на дебелина четка и без иритативните компоненти.

Но това е само първата стъпка в търсенето на спирала.

Също така е важно да знаете как да я използвате за да удължите живота й и удоволствието да я използвате. Ето някои професионални съвети:

• Спиралата трябва да се сменя на всеки 3-6 месеца, без значение колко е прекрасна. И разбира се не трябва да я споделте с някой друг.
• Правилното ​​прилагане на спирала също е важно нещо: от основата към точките в посоката на външната страна на веждата и едновременно с това движете четка по зиг-заг начин. Това ви спестява образуването на наслагвания. Вторият слой може да се прилага само след половин час, когато първият изсъхне напълно.
• Ако вашата спирала изсъхва, можете да я съживите като потапяне затворената спирала в изправено положение в топла вода за около 2 минути.
• Извивачката за мигли не трябва да се използва след прилагането на спирала, в противен случай миглите стават чупливи.
• Водоустойчивата спирала има неприятната функция да слепва миглите, затова след като изсъхнат трябва да ги разрешите със специална четка.

Какви са задължителните съставки в спиралата за мигли:
Кератин – укрепва миглите;
Uv-филтри – предпазват от въздействието на слънчевите лъчи;
Протеини от пшеничен зародиш – благотворно влияят на растежа;
Пантенол – подобрява състоянието на миглите, касторово масло – стимулира растежа и подхранва корените на миглите;
Ланолин – предотвратява изсушаването и чупливостта;
Смесени видове парафин – увеличават дължината и обема;
Консерванти – препятстват възникването и размножаването на микробите.

В зависимост от съдържанието в състава на спиралата на подхранващи и лечебни вещества – спиралите за мигли могат да се разделят на различни групи – спирала с витамини, спирала за чувствителни очи и лечебна спирала-гел.

Витаминизираната и подхранваща спирала съдържа допълнителни количества протеини, меланин, кератин, Uv-филтър и други вещества, който дават на миглите нежна грижа, укрепват и защитават от външни въздействия и чупливост.

Спиралата за чувствителни очи не предизвиква дразнене и зачервяване на очите. Съдържа минимално количество консерванти, и именно тези съставки се оказват най-алергенни.

Лечебната спирала представлява прозрачен гел. Съдържа касторово масло, витамини, кератини, протеини, които придават на миглите еластичност и подчертават природната им красота. Гелът не съдържат оцветители.

Съществува и специално средство за почистване на спиралата. Работата е там, че кожата около очите е много нежна и има нужда от специални грижи. Не е полезно да се измива със сапун и да се търка. Средствата за почистване на спирала съдържат овлажняващи витаминни комплекси, омекотяват и овлажняват кожата около очите. Ако много често използвате водоустойчива спирала е необходимо да си набавите специално средство за почистване на дълготраен грим.

Сега вече проблема ви с избора на правилна спирала е решен, смело можете да получите образа на съвършенство!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар