Прически, които мъжете харесват със сигурност

Е, противно на общественото мнение, мъжете всъщност забелязват и знаят със сигурност, с каква прическа обичат да ви виждат. Мъжете всъщност имат много адекватно мнение за прическите на жените. Така че нека разберем някои от любимите им идеи за прическа и да се възползваме.

Буйни естествени вълни
Буйните но все пак естествено вълнисти коси са най-обичания от мъжете вид за вашето женствено излъчване. Обяснението е, че секси вълните са идеални и много приятни за игра с пръстите. Ето защо не злоупотребявайте с различни мусове, стайлинги и спрейове за коса, за да се запазят къдриците естествени и меки.

Класически прав сешоар
Правата и лъскава коса е безспорен знак за здравето на жената, точно за това мъжете инстинктивно предпочитат жени с гладка права коса. Изсушете косата си със специалната за това дюза на сешоара, тя ще ви помогне да направите косата гладка и прави по-бързо.

Небрежен вид
Това е един от най-лесните начини да си направите косата и все пак е доста секси пък и всеки мъж го харесва. Нанесете малко пяна за коса, стилизайрте мократа коса и след това оставете да изсъхне на въздух.

Конска опашка
Класическата  версия на конската опашка е прическа, която мъже определено харесват. Въпросът е, че когато косата се направи в тясна опашка, вниманието на мъжете е привлечено от една от най-привлекателните части на вашето тяло, шията!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар