Съвети за красота за работещите жени

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Работещите жени, особено тези със семейства имат малко свободно време. Но това не означава, че красотата им трябва да страда. Чрез оптимизиране и приоритизиране на козметични процедури можете винаги да изглеждате добре и в същото време да бъдете добра съпруга, майка и работник. Прочетете нашите съвети за красота за работещите жени.

Прическа
Изберете къса до средно дълга коса и прическа в подхожда за лицето форма и която може да бъде лесно трансформирана в нещо друго. По този начин ще си спестите известно време сутрин за стайлинг и оформяне на косата. Използвайте добри продукти за боядисване на косата ви за да остане красива и здрава. Ако е необходимо използвайте балсам за изправяне и носете винаги в чантата си щипки или фиби, за да бъде в състояние бързо да си направите проста прическа.

Гланц за устни
Запази червеното си  червило за по-специален повод. Използвайте чист гланц за устни или в някакъв лек нюанс, за да направи устните си бързо пищни и секси. Размазан гланц за устни не е така забележим, както се забелязва наситеното червило.

Спирала
Спирала за мигли и може би бял молив за очи на вътрешната част на долния клепач. Това ще отвори погледа ви и ще направи очите ви по-изразителни. Използвайте върха на пръста си за да приложите и разнесете светъл цвят сенки за очи, с което ще озарите лицето си с малко цвят. Ако се страхувате от размазване на спиралата използвайте прозрачна. Тя подобрява качеството на вашите мигли, но не ги оцветява.

Ако не получавате достатъчно сън по някаква причина се опитвайте да релаксирате през деня, подлагайте се на масаж от време на време, отделяйте известно време за себе си и посещавайте козметичен салон когато ви е възможно. Всичко, което ще трябва да направите след това е да поддържате вашата красота. Изскубете излишните косъмчета на веждите си за да поддържате формата им и използвайте ръкавици когато миете чиниите за да запазите маникюра си.

Дръжте някои прости неща в чантата си за да бъдете винаги в състояние да оправите размазан грим или да се поставите такъв. Кърпички, спирала, гланц за устни, пудра на прах и няколко фиби – това са неща напълно достатъчни за преобразяване за един миг.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар