Приложна магия

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
Чудесата съществуват и са навсякъде около теб – най-новите beauty продукти са поредното доказателство за това. Те имат силата да превърнат обикновеното в необикновено, а теб – в истинска красавица.1. Лак за нокти 10 Days Nail Enamel Anti-Choc No Chips, 7.90 лв., Bourjois

Формулата на новата серия, която обещава 10 дневна издръжливост на покритието, е обогатена с просилиций, който заздравява ноктите и ги предпазва от нацепване и чупене.  Текстурата е плътна и покривна, а четката – ергономична, за по-лесно лакиране.

2. Охлаждаща течна пудра Magically Cool Liquid Powder, MAC

Мечтаеш ли да се сбогуваш c лъскавината и да накараш кожата на лицето да се почувства много по-свежа и охладена? Въл­шебниците от МАС ще изпълнят твоето желание – те създадоха необикновен микс от вода и пигмент, който има вид на пра­хообразна пудра, но върху лицето създава усещане за прохладна морска мъгла. Наред с това светлоотразяващите пигменти в тази магическа пудра омекотяват чертите на лицето и създават естествен блясък.

3. Маска за силно увредена коса Fiberceutic, 37.50 лв., L’Oreal Professionnel

Чу ли за новата запълваща косъма процедура, която се предлага в салоните – фризьорите я наричат „ботокс за коса“? Продуктите проникват дълбоко в структурата на косъма и реконструират увредените участъци благодарение на активната съставка интрасилан – молекула, извлечена от стъкло, която се втвърдява в сърцевината на косъма и така пресъздава и реконструира вътрешната му структура. Ефек­тът от тази професионална процедура се увеличава с помо­щта на тази маска за моментално възстановяване и уплътняване на косата – подходяща за домашна употреба.

4. Мус боя Sublime Mousse, 9.90 ЛВ., L’Oreal Paris

Ако си от момичетата, които настръхват от мисълта, че тряб­ва да се боядисат сами вкъщи, вече можеш да изпуснеш парата, защото козметичната индустрия мисли за твоя комфорт. Боите за коса от новото „мус“ поколение са супер лесни за употреба – смес­ваш, разклащаш и нанасяш готова­та пяна върху косата (подобно на сапунисване с шампоан). Естест­вените, живи и блестящи нюанси не оставят на „сухо“ нито един бял косъм, покритието е трайно без да утежнява, а деликатният плодов аромат превръща боя­дисването в истинско удоволствие.

5. Серум за хидратация и красив блясък Hydra Beauty Serum, Chanel

Важна стъпка в ритуалите за красота за всяка възраст и тип кожа. Ексклузивната полифрактирана активна съставка камелия алба ПФА повишава цялостната xuдратация и заздравява клетъчната мембрана и междуклетъчен цимент, син джинджифил ПФА защитава от свободните радикали и стимулира естествения блясък, а добавената хиалуронова киселина дава усещане за незабавна хидратация. Тази свежа деликатно ароматизирана емулсия се използва сутрин и/или вечер преди крема за лице.

6. Спирала с регулируема четка Custom Eyes Mascara, 19.90 ЛВ., Revlon

Едно завъртане на скалата на капачката размества цветните редици на четката и ти дава възможност за избор между дължина и естествена извивка на миглите или пищен драматичен ефект. Гел формулата растителни восъци облича миглите в гъвкав наситен цвят и предпазва спиралата от изронване, размазване или слепване.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар