Кое се отразява добре на гърдите? – част 2

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ
Набиващи се в очи или дискретни – все едно, ние искаме гърдите ни да са тонизирани и наперени. Предлагаме ви пълна програма, съставена от специални грижи, гимнастика и полезни съвети за идеална гръд

част 1

ПАЗЕТЕ ДЕКОЛТЕТО

Кожата на деколтето остарява по-бързо, защото е изложена на слънцето, което разрушава поддържащите я фибри. Появяват се пигментни петна, кожата се сбръчква. Дерматолозите наричат този ефект „слънчево плисе“. Към него се добавят и гънки, които се дължат на пози­циите по време на сън.

Нанасянето на слънцезащитен крем е задължително. И то не само на морския бряг или в планината. Когато обядвате на открито в някой прекрасен ден, по-малко мислите за вредата от слънцето, а тя си остава същата.

За тонизиране на кожата на гърдите съществуват специални кремове, които освен това я хидратират. Кремовете с плодова киселина пък помагат за уеднак­вяване на текстурата на кожата.

С помощта на лазера могат да се премах­нат петна и зачервявания. Лекият пилинг води до равен тен. Бръчките могат да бъдат заличени с инжектиране на ботокс.

НЕЖНО ВНИМАНИЕ

Веднъж седмично можете да правите лек пилинг на кожата на гърдите с вашия обичаен продукт, който ви слу­жи за лицето. Избягвайте да нанасяте крема по ареолите на гърдите.

Всеки ден можете да масажирате гър­дите си с овлажняващ и стягащ кожата серум. За предпочитане са серумите, които съдържат колаген, защото са по-леки, по-лесно проникват в кожата и не натежават по нея. Те създават лек филм, който поддържа гърдите като невидим сутиен.

СУТИЕНЪТ МОЖЕ ДА ГИ РАЗКРАСИ

Доверете се на на­шите съвети и из­бирайте сутиените според критериите за удобство, добра поддръжка и еле­гантност.

Всяка жена си има свои очаквания по отношение на сути­ена. Някои държат на сексапила, други повече на удобството. Много често жените носят сутиени, които не са им по мярка. Сутиенът трябва да бъде избиран според тър­сения ефект. Най-предпочитани са класичес­ките модели, които обхващат добре гърдите отвсякъде и разхубавяват силуета. Моделът „бриджитка“ също се радва на успех заради сексапилно разголената гръд.

При всички случаи трябва да пробвате, преди да купувате. Закопчаването на гърба трябва да бъде на същото хоризонтално ниво като пред­ната част, а не по-високо. Сутиенът трябва да е запълнен удобно – нито прекалено много (натъпкани гърди), нито прекалено малко. Гърдите не бива да са прерязани или сгънати. Металните банели трябва да са точно под гърдите и никога върху тях, а презрамките да не се врязват в раменете.

Разположете добре гърдите си в сутиена и се раздвижете, за да прецените дали се чувствате удобно. Погледнете се в огледалото и чак тога­ва решавайте дали да го купите. Ако сутиенът довежда до вълнообразни контури или „изскачане на меса“, той не е подходящ за вас. Мислете за дрехите, с които ще го носите. Белите блузи изискват сутиен в телесен цвят, силно вталените тениски не изглеждат добре с дантелен сутиен. Разтворената ви риза може да разкрие лекичко цветна дантелена през­рамка – нещо като кокетно намигане.

 

 

 

4 фатални причини, заради които гърдите увисват!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар