Мъжете получават ерекция по-трудно след средната възраст

Ти лайф за Лекува

След като преминат средната възраст, мъжете обикновено имат нужда от по-ин­тензивно стимулиране, за да получат ерекция.

Освен това им отнема повече време, което може да се приеме и като по­ложителна промяна, тъй като жените по принцип се възбуждат по-бавно и така фазите на възбуждане при единия и дру­гия пол се изравняват. Забавеният сексуа­лен отклик на мъжете в по-късна възраст е предпоставка за по-продължителна лю­бовна игра, което е прекрасно за жените в менопауза (те често имат нужда от повече предварителни ласки, за да се възбудят и да се овлажни влагалището им).

Времето за възстановяване след акта (времето, необходимо на мъжа отново да получи ерекция след еякулация) става все по-голямо, но заедно с него се удължава времето, през което половият член остава в ерекция. По този начин сексуал­ният акт е по-продължителен и двамата партньори остават физически и емоцио­нално по-задоволени.

 

АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Мъжете, които трудно получават ерекция, имат възможност да разрешат проблема си чрез използването на локален крем, увелича­ващ притока на кръв към половите органи. Той съдържа алпростадил, синтетична форма на простагландин Е1. Кремът може да помог­не и на жени, които трудно получават оргазъм.

 

Откриването на нови, взаимносподелени интереси може да внесе допълнителна тръпка във връзката без значение в или извън спалнята.

 

Според изследване на Американската асо­циация на пенсионерите процентът на хората, които намират партньора си за привлекателен, не намалява с възрастта. Нещо повече – при хората на 75 години то се увеличава.

 

7 съвета при проблеми с ерекцията

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар