Сексолозите твърдят: Това са трите най-добри пози

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

А именно: Класическа, кучешка и Сблъсък

Не всяка поза под чаршафите е за всички и е съвсем нормално някои да са по-отзивчиви, а други да са доста неприятни или дори отвратителни.

Американски специалисти по секс след години изследвания са установили, че тези три пози са абсолютно най-добрите – разбира се за повечето хора.

Въпреки че не трябва да се обобщава, няма какво да губим, ако ги опитаме, нали? И със сигурност някои от вас го практикуват често…

Класическа

В тази поза двамата партньори лежат настрани (мъжът зад жената). Предимството е, че може да задоволи партньора както вагинално, така и анално. Клиторът остава свободен и може да бъде стимулиран допълнително. За да направи позата още по-интензивна, жената може да огъне горния си крак или да постави възглавница под ханша.

Кучешка

Така наречената „кучешка“ поза е една от абсолютните класики – секс експертите не я определят случайно сред любимите. В тази поза и мъжете, и жените имат способността да определят интензивността и скоростта. Сексолозите имат още един съвет: поставете огледало пред леглото, за да можете да гледате партньора си в очите.

Сблъсък

Тази позиция е идеална, ако мъжът е много по-голям от жената. Разликата от мисионерска позиция е, че лежи на гърба си и коленичи над нея. За да ви е по-удобно, поставете възглавница под дупето. Ъгълът на проникване в това положение силно стимулира G-точката.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар