Жена на 53 години съм, а мисля само за секс!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Не мога да разбира какво ми стана, на по-млади години не съм била до такава степен обладана от тази тема

Не знам дали това е нещо сравнително нормално за жени на моята възраст и дали се притеснявам повече, отколкото би трябвало… Като гледам децата ми, и като си спомня и аз какво съм мислила като по-млада, се очаква, че човек като мине петдесетте, вече престава да мисли за удоволствия, за каквото и да е, особено за секс… И трябва да ляга и да умира, или пък да говори само за внуците.

Аз ли съм голям егоист, но някак си не мога да спра да мисля за себе си, въпреки че вече съм на 53 години. Да, имам две деца – син и дъщеря, и внучка на годинка от дъщерята. Отгледала съм си децата и мисля, че добре съм се справила, гледам си и внучето и много го обичам.

Но… Не мога да приема идеята, че трябва да спра да живея, само защото съм навършила тези година и имам внуче. Нещо повече – напоследък започнах все повече да мисля за секс и това определено ме притеснява. Колкото и да е странно, мисля на тази тема повече, отколкото, когато бях на тридесет, а също и на четиридесет години. Може би защото само мисля…

И не знам трябва ли да се чувствам виновна за това. Не правя нищо, образцова майка и баба съм, за нещастие съм вдовица, мъжът ми почина много млад. Но аз трябва ли съвсем да спра да живея?

В. У., София

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

3 коментара

  1. Михаил says:

    Искам да вие видя

  2. Михаил says:

    Аз съм 53 годишен мъж, който искам да се запознаем

  3. Михаил says:

    аз живее в София

Добавете коментар