Кристина Агилера: Дебела съм! И какво от това?

Певицата доказа и показа, че е важно да обичаш себе си такъв, какъвто си, а не какъвто очакват другите да бъдеш

Кристина Агилера, която през годините многократно е доказвала, че не плаща данък обществено мнение, показа пищните си форми без свян при обявяването на наградите за АМА. Това са годишните американски награди, на които присъства почти целия певчески и артистичен елит на света. Наградите ще празнуват своя 40-годишен юбилей тази година и церемонията ще се излъчва на живо от Лос Анджелис на 18 ноември.

31-годишната Агилера пристигна в ослепителна лилава рокля, която беше полепнала плътно по тялото й и подчертаваше всяка негова извивка. Откъдето и да я погледнем, а тя направи всичко възможно фотографите да я заснемат от всички страни, Кристина е чаровна въпреки пухкавите форми. Самата тя много пъти е казвала, че се харесва повече, откакто е напълняла.

Роклята на певицата беше комбинирана с кичури в розово и лилаво, които придаваха известна доза игривост на иначе скучния рус цвят на косата й, с който сме свикнали да я виждаме.

Иначе, вярна на вкуса си, изпълнителката на хита „Beautiful“ не беше забравила нито изкуствените мигли, нито малко по-едрите бижута.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар