Аштън Кътчър не бърза с развода, трябват му пари

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Въпреки драмите около здравословното състояние на Деми Мур, Аштън е щастлив

Той продължава да демонстрира любовта си към Мила Кунис, но пред приятели е заявил, че засега не бърза да се обвързва сериозно чрез брак. И двамата искат да се насладят на любовта си такава, каквато е. Те живеят заедно и заедно плануват свободните си дни, когато не са на снимки или нямат други ангажименти.

Въпреки това, повечето фенове на младата двойка си задават въпроса защо актьорът, който е новият чичо Чарли не е финализирал брака си с Деми Мур. Така или иначе няма никакъв шанс двамата да се съберат отново. По-романтично настроените предполагат, че това наложително заради състоянието на актрисата, която още не се е възстановила от емоционалния удар, който й нанесе Кътчър. Има слухове че, той и Мур не са били били женени законно, а са направили само малка и скромна церемония по обичаите на Кабала.

Истината е тривиална. Двамата все още не са разведени официално заради пари. Те не могат да си разделят богатството.

Актьорът получава по 440 000 британски лири за епизод от сериала „Двама мъже и половина“. Богатството му е в размер на 87 млн. лири и не личи да има някакви финансови притеснения. Въпреки това той се пазарял на дребно за всяка подробност в документите за развод.

Деми Мур, която е малко по-богата от младока и има състояние около 94 млн. британски лири, решила да не се прави на пинтия и е подписала документи, с които е прехвърлила още през март дела си от апартамента им в Лос Анджелис, пише сп.InTouch.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар