Ивана: Ще живея здравословно!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

След като успя да свали повече от 15-на килограма, певицата е решила да обърне нова страница в своя живот

 

Примата на фолка вече 15 дни не пуши. Тя е твърдо решена да откаже цигарите, за да изчисти тялото и най-вече белите си дробове от чернилките, които е насъбрала през годините. Близки и приятели на звездата разказват, че тя била твърда в намеренията си и искала да направи най-после нещо смислено за здравето си. Фитнесът ще следващата стъпка на Ивана за здравословно съществуване. В хладилника си певицата щяла да слага само био продукти, които били с проверен произход. Колкото до цигарите, тъй като в заведенията вече не се пуши, Ивана е на мнение че това ще й помогне още повече в манията й да живее здравословно, тъй като така нямало да има кой да я дразни непрекъснато.

Преди да се реши на тази стъпка дамата пушела много. Случвало се на участие да изгори по цяла кутия цигари.
Това предизвиквало кашлица, гърлото й се дразнило дори и от най-хладките напитки, а кашлицата била раздираща. И не на последно място – певицата често оставала без глас.

Ивана е една от малкото певици, които пеят на живо, затова качеството и здравето на гласа й е от голямо значение. Сега, когато тя виждала ефекта от въздържанието, което направи преди време, като се подложи на диета, Ивана е твърдо решена да изкара без цигари колкото се може повече време.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар