В топ форма за лятото

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Искаш да имаш мека, гладка и готова за плажа кожа? Следвай нашите съвети и ще можеш смело да облечеш банските съвсем скоро, пише сп. „Glamour”.

 

6 начина да изтриеш целулита:

  1. Отключи краката!

Седенето с кръстосани крака и носенето на тесни джинси затруднява циркулацията, което води до задържане на течности.

  1. Четкай на сухо!

Всички експерти се кълнат в сухото обтриване на тялото. Започва се в посока от стъпалата нагоре с кръгообразни движения на четката.

  1. Чети emukema!

Когато избираш антицелулитен продукт, гледай съдържанието – съставки като кофеин, чили и смокиня разбиват мастните натрупвания.

  1. Всичко е в главата ти!

Правилната употреба на продуктите е толкова важна, колкото и какво точно използваш. Бъди постоянна и превърни ритуала в част от дневната си програма, за да не се налага непрестанно да го мислиш.

  1. Промени навиците!

Използвай пилинг за тяло под душа, след което нанеси с масажни движения лосион или масло за тяло, с което да стимулираш кръвообращението чрез лимфните точки в областта на слабините и задколенните ямки.

  1. Замаскирай!

Ако имаш светла кожа, автобронзантът ще ти помогне да скриеш спестените часове във фитнеса. Целулитът е по-малко видим върху тъмните кожи, но въпреки това избягвай продуктите с блестяща текстура, която ще акцентира върху трапчинките.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар