Готова за новия сезон

Фокусът сега пада върху смело изразените детайли, съчетани с лек слънчев тен и забележителен маникюр

Посрещни есента с някол­ко свежи идеи. Цвят, цвят и още цвят…

Върху очите, устните, ноктите… навсякъде! Ако все пак смелостта не ти е в природата, опитай страхотния естествен, топъл тен, който пасва на все­ки, включително и на теб.

Цветни клепачи

Модните подиуми са пълни с всевъзможни тути-фрути цветови съчетания, като започнеш от топло жълто с ментовозелено и стигнеш до небесносиньо с перленорозово. Нашата любима комбинация е този стра­хотен грим в опушено лилаво и снежнобяло. Ключът при пастелните цветове е черна­та спирала, нанесена на няколко пласта, коя­то очертава контура на окото като кра­сива рамка.

Какво ново? Остави устните неутрал­ни, без блясък, за да не придобиеш твърде захаросан вид.

Необронзов блясък

Остави силния бронзов загар зад гърба си. А сега кажи „здравей“ на лекия топъл, тен! Свеж, мек и едва доло­вим, в приятни медни нюанси, които отиват на всички. Първо затопли лице­то с фон дьо тен с един тон по-тъмен от естествения цвят на кожата След това разнеси бронзираща пудра (прасковена, а не ръждива) по външните конту­ри на лицето, в областта на слепоочия­та, скулите и под брадичката.

Какво ново? Гланцът стои прекале­но лъскаво, кремообразното червило в неутрален цвят е перфектно в случая!

Неонови устни

Ще ти бъде трудно да избягаш от тенденцията „ярки устни“ през този сезон. Под ярки разбирай всички цветове от фуксия, през цикламено и розово, до коралово. Новото тук е, че устните са приятно матирани и меко очертани (време е да изва­диш на светло молива за устни от дъното на несесера).

Какво ново? Чудесно е цветът на устните да бъде съобразен с този на ноктите – просто ги превърни в перфектната двойка!

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар