Ефикасни билкови компреси за бистър поглед

Ти лайф за Лекува

Очите се ефективно оръжие за всяка жена. За да са бляскави и без тъмни кръгове, ще ви помогнат ефикасни билкови компреси


Най-простият начин да върнете блясъка на погледа си е да правите всекидневни тонизиращи ванички. Потопете лицето в студена вода и мигайте половин минута. Така ще свалите умората и ще отмиете прашинките от агресивната околна среда. Процедурата се прави вечер преди сън.

Ефективни при зачервени очи са и някои билкови компреси

Най-подходящи са цветовете от метличина. Залейте 3 с.л. с вряща вода и дръжте под капак няколко часа. След това напоете с отварата козметични тампони, сложете ги на очите и легнете за 15 минути. Може да използвате и липов цвят за тези компреси. Лайката помага при много силно зачервяване.

Ако очите ви са подпухнали или имате тъмни кръгове под тях, направете запарка от черен чай или мента. Напоете тампони и ги поставете на очите. Подменяйте ги през 2-3 минути. Общата на процедурата е 10 минути. След това сложете тампони със студена вода, а накрая нанесете подхранващ крем за околоочния контур. Компреси с извара също имат добър ефект при тъмни кръгове.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар