Имам ли магия? Постоянно губя разни неща!

Ти лайф за Лекува


Не мога да задържа никакви пари, веднага изчезват

Някои казват, че има подобна магия – да не можеш да задържиш пари и от известно време подозирам, че може би някой ми е направил такава. Просто не мога да задържа нищо – не само пари, но и каквито и да е вещи, които представляват ценност за мен.

Преди да почине майка ми подари своята любима брошка. Именно от страх да не я изгубя, я държах в заключена кутия в раклата на спалнята си. Тя беше скъпа, но не чак скъпоценна… имаше повече сантиментална стойност за мен. Веднъж реших да я сложа да един служебен банкет – за пръв път, и както се оказа… за последен.

А колко пъти съм си губила ключове, чанти, портмонета, вече се си спомням. А не съм някаква завеяна шматка, напротив – във всичко, което иначе правя съм концентрирана и с прекрасна памет.

А най-лошото е, че от десет години и повече не мога да се видя с пари, въпреки че получавам добра заплата. В момента, в който взема някакви пари, почти веднага ги губя.

Наскоро четох, че имало такава магия – да не можеш да задържиш нищо, което считаш за ценно. Сигурно така е и с хората – като млада имах много поклонници, но в един момент всички се отдръпваха без причина. Не знам обаче как мога да разваля едно такова проклятие, а ме е страх да влизам в контакт с врачки, тъй като знам колко мошеници има в тоя бранш.

М.И., 46 г., Варна

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар