Изберете си прочистващ режим според нуждите и възможностите

Ти лайф за Лекува

Каквото има да се дояжда, нека да приключи в понеделник


След това дайте малко почивка на организма си. В зависимост от това как се чувствате и дали сте прекалили на трапезите, определете сами продължителността на облекчения режим. От 1 до 3 дни са достатъчни.

Еднодневна програма:

Най-ефикасно е прочистването с еднотипни продукти. Яжте само плодове, зеленчуци или кисело мляко. Разпределете ги на 5-6 порции, дългите периоди на глад може да ви провокират да се откажете. Пийте бирена мая, зелен чай и фибри на хапчета. Това допълнително ще прочисти организма. Течностите през този ден трябва да са минимум 2 литра, най-добре 3.

Тридневна за елегантност: Изберете от двата най-ефикасни варианта.

1. Трите дни яжте само храни от една група. Например зелени салати. Те трябва да са овкусени и в тях да има поне малко белтъчини. В дресинга слагайте лимонов сок, балсамов оцет и 1 ч.л. суров тахан. Той е изключително богат на витамини, преди всичко на тезиот група В, които по принцип си набавяме с месото. Калцият в него е пет пъти повече, отколкото в млякото. Количеството белтъчини е по-голямо от това в сиренето, соята и някои видове меса. Сусамовото масло в тахана е мазнина, която се усвоява напълно от организма.

След тридневната ограничения не се нахвърляйте на храната, а постепенно включвайте останалите продукти – първия ден варива, след това хляб, после и месо.

2. Всеки ден залагайте на различен продукт. Например през първия яжте салати, през втория минете само на кисело мляко или на плодове, на третия хапвайте нещо по-засищащо. Така няма да имате нужда от захранване след прочистващата програма, а директно да се върнете към нормалния си режим. Най-лесно ще постигнете това с оризов ден. Сварете си около 400 г и ги разпределете в 5 порции. Може да подправите с малко лимон, черен пипер и нискокалорични зеленчуци – настъргани моркови или краставица. Не го солете, защото така ще се задържа вода в организма.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар