Когато най-добрата приятелка те изостави, не търси вина!

Сега те боли. Толкова те боли, а дори не си сигурна дали е от раната, която тя ти нанесе, дали е от яд, дали е от безсилие

Най-вероятно е заради целия този ужасен букет от чувства, който твоята „най-добра приятелка“ ти е поднесла с предателството си.

Първо се успокой. Наме­ри начин да погледнеш на ситуацията отстрани, колкото и да е трудно. Наисти­на ли това момиче заслужа­ва твоята болка? Наистина ли е толкова чудесна и тол­кова специална, че днес ти се чувстваш смазана от приятелството й с друга?

Наистина ли е толкова зна­чима за теб, или всъщност значими са моментите, които сте имали заедно? Моментите никой не може да ти ги вземе.

След като се успокоиш, се опитай да поразсъждаваш трезво. Хората се променят. Чувствата се променят. Големи любови се превръщат в прах и пепел, а какво остава за първите приятелства. Супер е наив­но да се доверяваш на клишета като това, че първите любови и първите прия­телства са най-дълбоки. Това е вярно за някои хора и изключително невярно за други. Ако твоята прия­телка беше твоята сродна душа, за каквато вероятно си я мислила, тя щеше ли да напусне вашия уютен ма­лък свят? Все пак вероят­но нещо се е променило, за да почувства желание да излезе от топлото ви прия­телство и да опита с друго. Може би дори си била ти това, което се е промени­ло.

Животът е чудесен с то­ва, че се променя. Хората растат и стават по-чудесни хора именно по пътя на промяната. Така че не уни­вай, ами слагай промяната. в другия си джоб и продъл­жи напред. Там те чака следващата най-добра приятелка със сигурност.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар