Експресни процедури за заздравяване на чупливи нокти

Неприятният проблем ще остане в миналото с тези лесни процедури

чупливи нокти

Неприятният проблем ще остане в миналото с тези лесни процедури


Ще ви предложим няколко изключително ефективни процедури за експресно възстановяване на чупливи нокти.

Вероятно почти всяка една дама е страдала от чупливи нокти в определен период от живота си, особено онези от вас, които все още мият чинии, вместо да използват удобствата на съдомиялната.
Допира на ноктите до различните перилни и почистващи препарати оказва пагубно влияние и в резултат се получават чупливи нокти.

Ето как можете да се справите с проблема сами вкъщи:

За заздравяването на чупливи нокти се нуждаете само от една лъжица зехтин и 3-4 капки лимонов сок. Двете съставки се разбъркват до хомогенизиране и с получения еликсир се мажат ноктите. Оставя се да действа цяла нощ.

Сложете две супени лъжици желатин в 100 мл. вода и разбъркайте. След като набъбне го сложете на котлона, за да се разтопи. Отдръпнете го и изчакайте да изстине толкова, че да можете да потопите пръстите си, без да се изгорите. Оставете ги да престоят 20 минути, след което изплакнете. Повтаряйте тази процедура два пъти седмично и резултатите няма да закъснеят.

Един от най-лесните и ефикасни еликсири за чупливи нокти е сместа от равни количества зехтин, бира и ябълков оцет. След като смесите добре трите продукта потопете ноктите в течността. След като минат 15 минути изплакнете. Повтаряйте процедурата 2-3 пъти седмично, пише Блиц.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар