Домашен ароматизатор

Става за минути и струва жълти стотинки, а не отстъпва на купешките

ароматизатор

Става за минути и струва жълти стотинки, а не отстъпва на купешките

ГОЛЯМ БАНЕР ЗА ПО КРАСИВИ

Със сигурност всяка домакиня си мечтае да има под ръка ароматизатор, който да прогонва лошите миризми от дома.

Е, такъв ароматизатор наистина съществува, при това няма да е необходимо да харчите луди пари, за да се сдобиете с него, а ще си го изработите сами.
Ще ви струва жълти стотинки и ще ви отнеме само няколко минутки от времето, но пък за сметка на това резултатът ще е зашеметяващ.

Може би ви се е случвало отивайки на гости у приятели да ви лъхне изключително свежа и приятна миризма и първото нещо е да попитате какъв е този ароматизатор.
Ако те не са издали тайната си, то ние ще го направим.

Всичко, от което се нуждаете за приготвянето на домашен ароматизатор е буркан, малка свещ, вилица, сода бикарбонат и етерично масло по ваш избор.
След като вече сте си набавили необходимите неща, е време да се захванете с направата на вашия ароматизатор.

За целта запълнете една четвърт от бурканчето със сода бикарбонат и капнете 10 капки от етеричното масло. Разбъркайте добре с вилицата и отново капнете няколко капки, след което пак разбъркайте. Можете да сложите и малка свещ в бурканчето.
Поставете ароматизатора на желаното от вас място и се наслаждавайте на приятния аромат, който ще обхване дома ви, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар