Домашен ароматизатор

Става за минути и струва жълти стотинки, а не отстъпва на купешките

ароматизатор

Става за минути и струва жълти стотинки, а не отстъпва на купешките


Със сигурност всяка домакиня си мечтае да има под ръка ароматизатор, който да прогонва лошите миризми от дома.

Е, такъв ароматизатор наистина съществува, при това няма да е необходимо да харчите луди пари, за да се сдобиете с него, а ще си го изработите сами.
Ще ви струва жълти стотинки и ще ви отнеме само няколко минутки от времето, но пък за сметка на това резултатът ще е зашеметяващ.

Може би ви се е случвало отивайки на гости у приятели да ви лъхне изключително свежа и приятна миризма и първото нещо е да попитате какъв е този ароматизатор.
Ако те не са издали тайната си, то ние ще го направим.

Всичко, от което се нуждаете за приготвянето на домашен ароматизатор е буркан, малка свещ, вилица, сода бикарбонат и етерично масло по ваш избор.
След като вече сте си набавили необходимите неща, е време да се захванете с направата на вашия ароматизатор.

За целта запълнете една четвърт от бурканчето със сода бикарбонат и капнете 10 капки от етеричното масло. Разбъркайте добре с вилицата и отново капнете няколко капки, след което пак разбъркайте. Можете да сложите и малка свещ в бурканчето.
Поставете ароматизатора на желаното от вас място и се наслаждавайте на приятния аромат, който ще обхване дома ви, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар