Изпитани методи за предпазване от комари

Ти лайф за Лекува

Не им позволявайте да провалят събирането на биричка с приятели в летните нощи

комари

Не им позволявайте да провалят събирането на биричка с приятели в летните нощи


Досадните комари са гадините, които могат да развалят и най-красивия момент.

Те обаче не трябва да ви отчайват, тъй като има стотици начини да се справите с тях, а ние ще ви разкрием най-лесните и ефикасни методи срещу комари.

Със сигурност, ако вече сте започнали да си пиете биричката на открито досадните комари се опитват всячески да ви стъжнят живота.
С тези лесни и изпитани методи обаче можете да пратите всички комари по дяволите и да се наслаждавате спокойно на летните вечери.

Не забравяйте, че комарите познават цветовете и има такива, които ги привличат страшно много. Най-атрактивният за тях цвят е черният, следван от червения. Ако искате да отблъснете неприятните комари заложете на жълтото, това е най-неприятния им цвят. Като цяло светлите тонове дрехи са по-малко примамливи за тези гадини.

Съществуват и редица натурални масла, които ги държат далеч от вас.
Такива са например маслата от розмарин, босилек, невен, валериана, мащерка, мента, градински чай, джоджен, евкалипт, чаено дърво или лавандула. Не се съмнявайте, че това са най-добрите репеленти срещу досадните комари.

Витамин В1 също е добър вариант за отблъскването на тези гадини. Той кара кожата ни да отделя специфичен мирис, който ние не усещаме, но е достатъчно силен, че да държи комарите далеч от нас, пише zajenata.bg.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар