Така ще накарате цветята ви да растат като луди

Ще останете удивени от резултатите

цветята

Ще останете удивени от резултатите


Ако искате цветята в саксията или пък градинката с цветята на двора да се превърнат в истинско райско кътче, можете да приложите спокойно тази хитринка, която бе разкрита от едни от най-известните градинари.

Само една съставка е в състояние да накара цветята ви да растат като луди. Не вярвате ли? Ами не ви остава нищо друго, освен да опитате.
Ако сте от недоверчивите и подхождате с подозрение към всяка новост, то опитайте този трик само върху едно коренче от цветята си.

Става въпрос за съвсем обикновена английска сол.
За разлика от останалите видове сол, тя е естествен минерал и ще даде рестарт на цветята ви, които ще ви се отплатят стократно като започнат да растат и цъфтят като луди.
Английската сол може да помогне не само на цветята ви, а и на дръвчетата и всякакви видове плодове и зеленчуци да растат като луди.

Съдържащите се в английската сол магнезий и сулфат подхранват почвата и по този начин двата минерала дават възможност на растенията да получат повече храна от нея.
За да се случи всичко това е необходимо да наръсите по една супена лъжица английска сол около стеблото на всяко едно растение. Тази процедура се повтаря по веднъж на всеки 14 дни, пише zajenata.bg.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар