10 правила на втората среща

Ти лайф за Лекува

Първата ви среща е била истински хит и се чудиш докъде можеш да стигнеш на среща номер 2? Споко, ние ще ти кажем.

1. Ако среща номер 1 те е оставила напълно възхитена, разгледай профила му във Facebook преди да започнеш да си представяш сватбения ви ден. Може да откриеш за него характеристики като „Playstation маниак“. Или – не дай си Боже – да е фен на група със заглавие „Голото тяло на Майкъл Джордан“, хаха!

2. Увеличи флирт фактора помежду ви, но не прекалявай. „Харесва ми тениската ти“ става. „Тениската ти би изглеждала страхотното на пода в спалнята“ – плашещо.

3. Отпусни се и бъди себе си. Това е нещо като интервю за работа, а той очевидно е харесал CV-то ти първия път.

4. Можеш и да пиеш, но без да прекаляваш. Някои мъже биха си изкарали акъла от мацка, която доказва, че определено носи на алкохол… до 8 и 30 сутринта.

5. Две забранени теми: бившия и разюздания секс с бившия. Освен, ако не си на среща с бившия, разбира се.

6. Освен ако не си излязла с Кани Уест или някой известен футболист, предложи да си поделите сметката.

7. Ако имаш нужда от бягство, не прибягвай до плана „sms за помощ от приятел“. Веднага ще се досети какъв е проблемът, ако чуе, че апартаментът й гори… СЕГА…

8. … и все пак не се чувствай длъжна да се виждате отново. Ако те отегчава, няма причина да не се извиниш, че имаш главоболие.

9. Не говори прекалено много. Подробностите около развода на родителите ти преди 10 години може да го накарат да преосмисли среща номер 3.

10. Ако първата среща е била истински хит, разберете се нещо за следобед. Това може да доведе до продължение през нощта… А ти поеми оттук.

 
Виж НОВИТЕ ПРАВИЛА ЗА СРЕЩИ предвид настоящата финансова обстановка,която е далеч от розова.

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар