Майка на 6 деца се тунингова яко – иска най-големия бюст на света (ФОТО)

44-годишната майка си прави операция след операция

44-годишната Лесли Уайд, чието истинско име е Паула Симънс,  си е поставила цел в живота – да се превърне в жената с най-огромните гърди в света, пише електронното издание iwoman.bg. Лесли, която има 6 деца, вече се е подложила на 12 операции за коригиране на бюста, като размерът, до които гърдите й са достигнали на този етап, е чашка L. Това обаче никак не я удовлетворява, поради което блондинката е решена докрай да се тунингова, но да постигне целта си – най-големият бюст в света.

Защо Лесли си причинява това?!

Децата на Уайд, който са едновременно стресирана и разтревожени за здравето на майка си, твърдят, че не я подкрепят и че правят всичко възможно, за да я разубедят. На свой ред, Лесли не дава и дума да се каже – вече дори е запланувала поредното посещение при пластичен хирург, след което се надява да напусне клиниката с гърди с размери МММ.

С този си акт тя се надява най-накрая да влезе в петицата класацията на моделите с най-големи гърди, което да повиши както интересът към нея, така и приходите й.

И ако си мислите, че Лесли вае само гърдите си, заблуждавате се. Тя има няколко подобрения на лицето, няколко липосукции и повдигане на дупето. В момента е и на диета, за да изпъкнат още повече новите й придобивки.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар