Измъкни се от омагьосания кръг на несподелената любов

Колкото и да се заблуждаваш, да таиш надежди и да разсъждаваш върху бъдещето, в което може би един ден ще бъдете заедно, истината е една – шансът това да се случи е нищожен!

Спри със заблудите
Ако трябва да сме искрени с теб, по- добре зарежи мислите за този мъж още сега и се отдай на нещо по-перспективно и реално. Понятие като несподелена любов съществува, просто защото това е едно­странен израз на чув­ства – от твоя страна. Вероятността те да се появят и при него след време е минимална, да не кажем, че изобщо не съществува. Да, звучи доста гадничко, но пък в крайна сметка по-добре някой да ти каже истината, вместо да се заблужда­ваш с месеци, а може би с години, и по-този начин да удължаваш мъчението, на което се подлагаш, заради човек, който не си струва. Просто спри да живееш в измислен свят на надежди и застани смело срещу истината – той не те харесва! Но какво от това? Нито е първият, нито последният, а щом не те е оценил, значи дори да бъдете заедно някой ден, тази връзка няма да ти носи никакво удовлет­ворение.

Изчакай момента, в който ще се появи истинската любов, не тази, която ще те нара­нява, заради която ще прекарваш вечерите си сама пред телевизора, гледайки депресарски филм и ронейки сълзи; а тази която ще те кара да летиш от щастие и да се усмихваш дори на най-дразнещия те съсед… Ето това е любовта, заради която си струва да раздаваш в изобилие чувствата и емоциите си!

Кога да се откажеш?
Има няколко при­знака, които ясно ще ти покажат, че вече е време да се откажеш от идеята, че някога ще бъдете заедно. Макар че търпението е ключ към успеха, всяко правило си има изключения и при несподелената любов определено е по- добре да не залагаш на това!

Ако той говори пред теб за други жени, значи отчаяно иска да ти покаже, че гледа на теб като на приятелка. Може момчето просто да е възпитано, да не иска да те нарани и затова да ти намеква, че не те харесва, като те избягва, не отговаря на поканите ти за срещи и т.н. Ако пък ти е казал директно, че между вас няма да се получи нищо и не желае да го притесняваш – тогава положението е направо отчайващо и наистина е време да съхраниш оста­тъка от достойнството си.

Най-лошото в случая е, че дори и да сте правили веднъж или два пъти секс, това в никакъв случай не означава, че той има планове за вас. Трябва да си подготвена, че не само не те харесва, но дори е злоупотребил с чувствата ти, като е прес­пал с теб, защото знае, че си готова на всичко само и само да ти обърне внимание.

 

 

 

Как да забравиш мъжа (когото не можеш да забравиш)

 

 

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар