Николета Лозанова е била най-обикновена! Вижте я ПРЕДИ и СЕГА! (СНИМКИ)

Ето как е изглеждала Николета Лозанова преди да се превърне в днешната фурия

Плеймейтката Николета Лозанова е била най-обикновена – като всички останали момичета, които се разхождат по улиците, без да парадират вижте ме колко съм хубава.

Да, това е Николета!

Е, да, била е! Сега не само че си е повярвала, че е една от най-красивите българки, но е убедила в това твърдение и десетки, ако не и стотици хиляди подрастващи българи и българки, които дават мило и драго, за да се докоснат до очарованието, наречено Николета Лозанова.

Стари снимки на „звездата”, които тя резонно се опитва да заличи от всички възможни източници, обаче я показват в много по-различна светлина.

Светлина, в която нито гърдите й са толкова наляти и добре оформени, нито скулите й са толкова изпъкнали, нито снагата толкова фина.

И това е Николета!

В годините, в които прохождаше като светска личност, настоящата госпожа Божинова си е била най-обикновено миньонче от Пловдив.

Явно обаче е превъзхождала връстниците си – но не с хубост, а с напоритост и с добро чувство за ориентация в доходосните среди.

Вижте сами снимките и преценете – заслужава ли половинката на Валери Божинов да се кипри с различни поприща, свързани с това колко е чаровна и уникална!

То с хирургия, скъпа козметика и професионални гримьори всеки може. Е, ако не всеки, то поне всички тези момичета, които природата е дарила с поне малко естествена хубост!

И за финал – никой не казва, че Николета е била грозна, просто е била обикновена!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар