Кефи ли ви Маги Желязкова без грим?! Не, плаши ни!

Форумци са стресирани от начина, по който изглежда Маги Желязков без макияж

Маги Желязкова може би допусна една от най-големите грешки в професионалната си кариера. Брюнетката, която беше обявена за най-красива омъжена българка преди години, пусна в личния си профил в популярна социална мрежа своя снимка, на която е без грим.

С този си акт тя явно искаше да последва модната в последно време тенденция на звездите да се показват като измити чинии. Да, обаче, на нея не й се получи, защото в чертите на лицето й няма нищо за гледане, иначе казано нищо красиво, чаровно, женствено.

Ето я Желязкова без грим!

Веднага след като фотосът доби популярност онлайн, той започна да се разпространява между потребители заедно с питането дали на хората им харесва как Маги Желязкова изглежда без грим.

В преобладаващата част от отговорите обаче надделяваше схващането, че на никой не му харесва, направо плаши!

В нея няма нищо за харесване!, гласи един от най-безобидните коментари, като останалите продължават с доста по-цветущи изказвания и доста по-остър език.

Явно обаче самата Маги не се притеснява от естествения си вид, тя спокойно се показва каква е без тоновете макияж.

Дано злите езици не са повлияли на това й схващане за самата нея, коментират едни от малкото форумци, които одобряват външния вид на Маги Желязкова без грим!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар