Изловиха Парис Хилтън и дупето й в неудобна поза!

Парис Хилтън не се притеснява! Очевидно от нищо!

Богатата наследничка Парис Хилтън отново попадна под светлините на прожекторите. Този път всички папараци и клюкари обърнаха жаден взор към нея, защото тя закачливо отдръпна банския си от апетитните си задни части, за да разкрие тази тайна, която крие и за която мнозина мечтаят.

Пука ли й?!

Изданието sportal.bg преди време публикува палавите снимки за радост на своите читатели и на цялата българска аудитория, която копнее да се наслади на формите на Хилтън, пък било то и само онлайн.

Парис намества банския!

Самите фотоси на Парис са направени по време на приготовление за разходка в лодка. Едва ли целта на блондинката е била точна да привлече вниманието на любопитните светски хроникьори, опитвайки се да намести банския си най-дискретно, но факт е, че нито едно нейно действие не остава незабелязано от папараците и от жадните очи на техните фотопарати.

Оказа се така, че в крайна сметка дупето на милионерската наследничка отново се превръща в център на вниманието, макар че ситуацията е по-скоро конфузна и компроментираща, а не сексапилна и еротична.

Е, това е цената на славата!, коментират потребители, които обаче няма как да отрекат, че задните части на Парис са в завидно добра форма и никой няма нищо против показването им!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар