Отслабва ли Адел? Да! Стремглаво!

Адел стремглаво намалява размерите!

Пеещата сензация Адел е на път да покори не само музикалните среди, но и умовете на критиците, след като започна да преобразява визията си по неповторим начин.

Британката, която в началото на кариерата си беше доста пищна мадама, сега гони популярните изпълнителки и по външен вид, докато те се опитват да я догонят по постигнати успехи за изключително кратко време.

Адел отслабва!

Красавицата, както вече с ръка на сърцето почитателите на Адел могат да я наричат, преди време сподели, че с приятеля си – 36-годишният Саймъл Конени – са започнали заедно хранителен режим за намаляване на телесното тегло.

Целта и на двамата е била да отслабнат – за здраве и за добро самочувствие.

В основата на режима, разкри още преди време певицата, двамата поставили липсата на месо в менюто си. Това ги бил посъветвал изтъкнат диетолог, които стриктно съблюдавал промяната в техния външен вид.

Адел обаче още тогава зави, че дори да промени изцяло фигурата си, тя едва ли ще измени на стила си на обличане. Атлетичното и по-спортно тяло няма да я накара да започне да се облича по-свободно просто защото тя се харесва по начина, по който се облича и към момента.

Най-голямото й признание обаче е свързано с това, че в някаква степен мотивацията й да отслабне е дошла от кориците на списанията и от желанието да изглежда по същия начин.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар