Секси стегнат бюст? Мисия възможна!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Областта на деколтето е дели­катна зона и изисква повече нежност и внимание, отколкото останалата част от тялото, особено сега – през лятото, когато повече сме изложени на слънчевите лъчи. Гърдите ви ще изглеждат по-красиви и млади, ако се грижите за тях постоянно, което включва и редовните прегледи при мамолог, разбира се.

Всеки ден, докато си вземате душ, правете и хидромасаж, който е мно­го полезен за гърдите. Достатъчно е за минута-две да облеете с хладка вода Струята не трябва да е много силна, за да не травмирате кожата или самите гър­ди. След това нанесете хидратиращ хипоалергенен крем. Направете го с леки масажни движения, без да разтягате излишно кожата.

Ако времето ви е ограничено и не винаги стига за хидромасаж, ще постигнете същия ефект с кубче лед. Освен че ще стегнете кожата, ще повишите и жизнения си тонус. Можете да си замразите нежна от­вара от билки (лайка например).

Най-добре се откажете от масажите, които имат почистващо или избел­ващо действие, за да не увредите кожата и млечните жлези. Доверете се на своя козметик. Пилингът, който използвате, трябва да е много щадящ, без твърди частици.

Ако носите дрехи с по-големи деколтета, паднало рамо и др., но кожата ви понякога е раздразнена, има ситни пъпчици или червени петънца, използвайте молив-коректор. Когато ви предстои излизане вечер, не пропускайте да напудрите деколтето с лека, полупрозрачна пудра – кожата ви ще придобие копринена мекота. Пудрата с бля­сък също е добро решение, особено когато трябва да прикриете леко несъвършенство. Съветът ни обаче е да не прекаляване с количество­то продукт – кожата трябва и да диша.

И най-важното: спортът е основното средство за борба с остаряването и отпускането: па кожата на гърдите. Плуването, тенисът, волейболът, както и ежедневните разходки ще запазят фигурата ви непроменена за по-дълго време. Ако сте решили да се подложите на диета, първо помислете за съпътстващ комплекс от стягащи упражнения. За съжа­ление, когато минаваме на по-лек, разтоварващ хранителен режим, гърдите отслабват първи, появява се опасност от отпускане и увисване. Затова трябва да тренирате мускули­те на мишниците и да масажирате внимателно гърдите, като използвате лифтинг продукти. В менюто ви задължително трябва да присъстват яйца, плодове, кисело мляко, варено пиле, обезмаслено мляко, риба.

Бъдете много внимателни с козме­тичните продукти, които ви обе­щават бързо стягане и повдигане. Доверявайте се само на доказани марки, четете внимателно съдър­жанието и упътването за употреба. Кожата на гърдите е изключително чувствителна и може да се прояви алергична реакция.

 

 

 

5 упражнения за красиви гърди

 

 

 
Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар