И Риана тръска целулит! Вижте!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Ако си мислите, че Риана е съвършена, то грешите!

Риана е жена, като всички останали! И тя не е пропусната от едни от най-големите проблеми на всяко нежно създание – излишните килограми, отпуснатата кожа и най-вече целулита.

Ето го целулита на Риана!

Преди време в интернет пространството се появиха шокиращи за мнозина снимки – папарак беше успял да улови задните части на музикалната принцеса от Барбадос. Определено формите и кожата й точно в този момент не изглеждаха зашеметяващо – Риана беше изловена с доста добре оформена и увиснала „портокалова кожа”.

Самите фотоси обиколиха за кратко време целия свят, като акцент се поставяше не само на това, че певицата не е идеална, когато става дума за кожата. Не е идеална и що се отнася до тоалетите си.

На същите тези кадри, които показват целулит, се вижда и… дупка в роклята й.

Ако това беше една обикновена жена, то едва ли някой щеше да обърне внимание и на целулита, и на роклята, но тък като става дума за Риана, всички погледи бяха насочени към нея и към недостатъците във външния й вид.

Но следващият път, когато видите перфектната Риана, се замислете – в каква степен е перфектна, и в каква – образът й  е преминал през обработка със специална програма.

Никой не е идеален!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар