Закръглената Скарлет Йохансон в измачкана рокля – актрисата е неузнаваема

Скарлет Йохансон е смятана за една от най-съблазнителните актриси в света

Мъжете по света, според едно проучване, най-често мечтаят именно за Скарлет Йохансон. А момичетата или ѝ се възхищават, или ѝ завиждат.

Не можем да кажем, че Скарелет притежава някаква класическа красота. Но нейният невероятен скандинавски чар и сексуалност се усещат дори през екрана. В допълнение, ролите на тази талантлива актриса са подходящи – тя най-често играе супергероини, в които е невъзможно да не се влюбиш.

Но сега, виждайки Скарлет Йохансон на улицата, малко фенове биха познали любимата си звезда

Измачкана винтидж рокля със странен цвят, която добавя излишни килограми. Прическа, която я кара да изглежда като лелите пред блока… Това ли е Черната вдовица, която всички познаваме от големия екран?

Разбира се, малко по-късно всичко си дойде на мястото – оказа се, че тези снимки са направени след снимките на нов филм, в който Йохансон играе една от главните роли. Очевидно актрисата все още не е имала време да премахне грима и да се преоблече.

Между другото, нейн партньор на екрана ще бъде Чанинг Тейтъм. Подробностите около сюжета все още се пазят в тайна, известно е само името на лентата – „The Artemis Project“.

Но ако трябва да бъдем честни, Йохансон наистина е напълняла малко напоследък. Дори преди да роди, тя понякога показваше недостатъци на фигурата си извън червения килим. Например, с доста забележим целулит актрисата „цъфна“ на плажа.

И след като синът й Космо се роди (от съпруга на актрисата – Колин Джост), Скарлет качи още няколко килограма на стратегически важни места.

Преди няколко месеца папараците заснеха звездата по бански, докато си почиваше на яхта, а формата й има много да се желае. Дори един доста скромен и затворен бански костюм не можа да скрие нито бюста, който е загубил своята еластичност, нито „портокаловата кора“, която обвиваше краката на Скарлет Йохансон, нито излишните мазнини.

Но на червения килим тя винаги изглежда страхотно. И това е благодарение на усета за вкус на звездата и добрата работа на нейните стилисти.

Източник: woman.ru

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар